0

WhatsApp a ajuns si pe PC

Acum cateva zile cei de la Facebook au anuntat lansarea aplicatiei WhatsApp si pe PC, lucru astept de milioane de oameni cred ca de foarte multi ani. Chiar daca am avut si pana acum alte solutii pentru comunicarea instanta cum ar fi Facebook si aplicatia speciala de Facebook Messenger, multi apreciau mai mult WhatsApp din diverse motive. Poate nu toti prietenii aveau Facebook. Adevarul este ca design-ul era mai placut si se poate citi mai bine de pe WhatsApp. Conferintele sunt mult mai usor de facut si de urmarit iar trimiterea de poze este si ea de asemenea facila.

WhatsApp a ajuns si pe PC

Faptul ca acum putem sa vorbim cu prietenii de pe WhatsApp direct de pe PC este un lucru extrem de bun si ne face noua viata mult mai usoara. Acum, cat esti acasa si pe PC, nu trebuie sa iti tot schimbi privirea catre telefon pentru a vorbi cu prietenii si asta mi se pare partea cea mai buna. Poti sa il lasi telefonul la incarcat sau oriunde vrei tu si tot sa vorbesti in conferintele si in convorbirile cu cei de pe WhatsApp. Chiar daca puteai sa faci acest lucru si pana acum, nu era o varianta oficial si existau cateva buguri. Dar, hai sa vedem cum se instaleaza pe PC varianta oficiala.

WhatsApp

1. In primul rand trebuie sa aveti instalat browserul Google Chrome. Daca inca nu il aveti, va sugerezi sa o faceti daca vreti sa folositi WhatsApp Web;
2. Accesati pagina https://web.whatsapp.com/;
3. Deschideti aplicatia WhatsApp de pe telefon;
4. Intrati in setarile aplicatiei si selectati WhatsApp Web;
5. Ati ajuns si la partea cea mai importanta. Acum trebuie sa scanati cu ajutorul telefonului codul QR generat de aplicatia web;
6. De acum puteti sa vorbiti cu apropiatii si prietenii de pe WhatsApp direct din browserul Google Chrome fara alte probleme.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.