0

Under the Dome

Under the Dome este ultimul serial la care am inceput sa ma uit si sincer unul din serialele care m-a prins cel mai tare. De ce spun asta? Pentru ca in 3 zile am vazut 2 sezoane, adica 26 de episoade a 40 de minute, in jur de 17 ore efective de serial. Atat de tare m-a “fermecat” acest serial care pana acum are 3 sezoane, cel din urma fiind inca in difuzare ajungand la episodul 10 din 13. Nu stiu daca acesta va fii ultimul sezon, dar cu siguranta daca serialul se va opri aici nu putem spune ca nu am fost un public multumit.

Under the Dome

Nu sunt genul de persoana care sa ofere spoilere, dar trebuie totusi sa va spun cateva detalii despre acest serial, nu? Altfel nu am cum sa va conving sa il urmariti. Ei bine, cred ca v-ati dat seama din titlu si din poza ca un oras se afla sub un dom. Chester’s Mill este orasul care a ajuns sa fie cuprins de acest dom. Asta inseamna ca nimic si nimeni nu intra si nu iese din dom, deci resursele de hrana se vor termina la un moment dat, medicamentele se vor termina si multe altele. Totul s-a transformat in cateva minute intr-un cosmar pentru locuitorii orasului.

Under the Dome

Acum trebuie sa se opreasca din “normal” si sa isi dea seama cum sa lucreze impreuna pentru a supravietui. Totul devine interesant cand acestia vor sa descopere noi informatii despre acest dom cum ar fi: cum a aparut, cum il facem sa dispara, daca exista o cale de iesire sau de intrare si multe altele. Serialul are nota 8 pe ImDB, eu sincer i-as acorda o nota mai mare, dar oricum este un serial foarte tare pe care il recomand oricum care vrea sa fie prins de un serial, unul care ii da de gandit intre episoade.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.