1

Tendita pentru mobila de bucatarie 2017 – PremiaMob

Ergonomica si functionala, incaperea preferata a multora dintre noi, bucataria, in 2017 trebuie sa fie si foarte estetica. Modern, clasic, rustic minmimalist, foarte colorat sau foarte sobru, mobilierul pentru bucatarie in tendinte in anul 2017 te va suprinde cu siguranta cu formele sale blande si liniile sale elegante. Spiritul scandinavian sau industrial, foarte in voga si in 2017. Daca iti plac bucatariile mari, spatioase si designul contemporan, vei fi sedus cu siguranta de acest stil de bucatarii. Mobilier din lemn sau materiale sintetice, nuante de alb, de crem, de maro sau de gri.

Tendita pentru mobila de bucatarie 2017 – PremiaMob

Jocurile de materiale pentru o bucatarie moderna. Cele mai frumoase si mai tredy materiale trebuie sa prezinte un amestec savant si indraznet de materiale. Lemnul este cel mai apreciat pentru caldura sa naturala, cromul pentru designul sau modern iar quartzul este cel mai elegant si mai rafinat. Bucataria in nuante foarte inchise. Bucatariile din antracit, cu blat din granit in nuante deschise sunt cele mai moderne pentru anul 2017.  Ergonomie, simetrie, inovatie… iata cuvintele ce ar trebui sa descrie o bucatarie moderna. Bucatariile in alb si negru, mobilierul alb pus cel mai bine in valoare de detalii negru este cea mai buna optiune pentru o bucatarie luminoasa.

mobila bucatarie

Nucul, stejarul sau frasinul sunt cele mai potrivite materiale pentru mobilier, pentru latura lor vintage minunata. Aspectul mineral, oferit de quartz sau de granit este si el foarte cautat atat in 2016 cat si in 2017. Liniile mobilierului din bucatarie trebuie sa fie deci cat mai minimaliste. Lemnul este vedeta incontestabila, combinat cu sticla, metal, otel sau PVC. In ceea ce priveste culorile, albul, griul si negrul formeaza cel mai frumos trio.

Un loc foarte bun pentru inspiratie este magazinul PremiaMob. Acolo o sa gasiti diverse produse, nu doar pentru mobila de bucatarie, dar pentru orice colt al casei dumneavoastra. Au o gama variata de produse, preturi pentru toate buzunarele si in primul rand, marfa de calitate. Pana la urma, asta ne intereseaza, chiar daca platim un ban in plus, stim ca nu o sa ne trezim peste cateva luni de zile cu mobila stricata, cu urme de uzura sau alte neplaceri.

Cu alte cuvinte, noile coduri in materie de decoratiuni din 2017 sunt minimalismul, naturalul si mineralul. Culorile neutre si materialele naturale sunt din ce in ce mai in voga deoarece sunt minunate si nu au cum sa se demodeze.

Dulapurile cu un model foarte contemporan sunt si ele in voga in anul 2017. Pentru ca dulapurule din bucatarie nu trebuie sa fie plictisitoare, ci spectaculoase. Un design contemopran cu sertare, culori vii, finisaje lucioase sau de sticla, culori inchise, dulapuri fara manere… iata ce trebuie sa alegi pentru cel mai modern decor.
Decoratiunile asezate pe sticla si pe metal sunt alte vedete ale anului 2017. Sticla este un material care va veni cu un plus de lumina pentru bucatarie iar metalul cu un plus de eleganta si de clasa.

Contact PremiaMob:

SHOWROOM SILVAROM

Showroom Silvarom Baia Mare
Bd. Independentei, nr. 64
Baia Mare, Maramures

SERVICII CLIENTI

Telefon fix: 0262 349 144
Telefon mobil: 0748 119 453

PROGRAM DE LUCRU

Luni – Vineri: 8.00 – 19.00
Sambata: 10.00 – 15.00

Flavy

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.