0

Cele mai populare suplimente nutrivite

In ultimul timp am fost foarte interesat de diverse suplimente nutrivite. Cred ca atunci cand ai perioada destul de lunga in care te duci la sala si daca urmaresti diverse videoclipuri/articole despre astfel de lucruri, o sa descoperi ca acestea sunt practic anumiti compusi chimici care ne ajuta prin activarea unor procese in corp mult mai rapid decat normal, sau pentru a contracara anumite procese care ar fi mai putin dorite, cum ar fi pierderea de masa musculara sau pierderea energiei. Exista si foarte multe suplimente pentru inlocuirea meselor, dar este recomandat sa aveti o dieta cat mai curata care sa includa toate cantitatile de micro si macro nutrienti de care aveti nevoie.

Cele mai populare suplimente nutrivite

Cu siguranta pe primul loc in topul celor mai populare suplimente nutrivite trebuie sa se afle pudra de proteine. O lingura de pudra de proteine, combinata cu apa sau lapte, se administreza de obicei dupa ce ati fost la sala pentru a grabi procesul de punere a masei musculare si pentru a fi siguri ca va atingeti gramele de proteine necesare intr-o zi. Trebuie sa aveti grija atunci cand luati pudra de proteina, pentru ca o astfel de portie poate numara si 3-400 de calorii (in functie si de laptele folosite) iar daca nu scadeti aceste calorii din restul meselor o sa ajungeti sa puneti mai multe kg decat va doriti.

Alte suplimente pe care o sa le intalniti la multe persoane care fac fitness sunt creatina si diversi amino acizi. Prima dintre acestea, anume creatina, ajuta la grabirea procesului de slabire prin faptul ca aveti mai multa energie de consumat la sala. Amino acizii se gasesc si in alte suplimente, cum ar fi BCAA sau pre-workouts, care in general ajuta cu retentia de masa musculara sau cu energia pe care acestea o dau pentru o sesiune reusita la sala de forta. Printre alti amino acizi se numara si gaspari nutrition aminomax 8000 350 tablete, pe care il puteti achizitiona cu doar 128 lei, in care aveti 88 de portii, adica pentru minim 2 luni. Diferenta intre a lua direct astfel de amino acizi sau suplimente de tipul BCAA este ca acestea pot ajuta la mai multe lucruri si prin faptul ca acestea vin sub forma de tablete, pe care le puteti lua usor cu putina apa. In schimb, o lingura de BCAA trebuie combinata cu foarte multa apa, care trebuie bauta pe tot parcursul zilei.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.