0

Sons of Anarchy – un serial de exceptie

Chiar daca nu se numara printre serialele cele mai populare si nu are o nota foarte mare pe IMDB, pentru mine a fost un serial care pur si simplu ma tinut in priza ore intregi, de fiecare daca cand porneam un episod. Serialul are 7 sezoane, iar fiecare sezon care cam 13 episoade, asa ca vei acea ce urmari in perioada urmatoare daca te hotarasti sa il incepi.

Sons of Anarchy – un serial de exceptie

Sons of Anarchy este un serial despre un club de motociclisti care vindeau arme la diferite cluburi din zona respectiva. Clay, este presedintele clubului si acesta doreste sa continue afacerile, dar Jax, vicepresedintele si fiul fondatorului clubului, doreste sa scoata clubul din afacerile cu arme, pentru a-l duce spre alte afaceri legale, astfel evitand problemele cu celelalte grupari din zona orasului. Jax devine mai tarziu presedintele clubului si incepe sa-si puna planul in aplicare si incearca sa scoata clubul din afacerile ilegale.

sons of anarchy

De aici, totul incepe sa se complice, fiindca unii au de pierdut in urma acestei decizii, motiv pentru care clubul trebuie sa faca ii multumeasca pe toti daca vor sa iasa din afacerile cu arme. Povestea care este urmarita in serial este foarte interesanta, totul incepe sa fie din ce in ce mai complicat, chiar daca clubul incearca sa intre in legaligate, le este foarte greu pentru ca multi se impotrivesc si astfel nu reusesc sa scape foarte usor de afacerea cu arme.

Serialul a aparut in 2008 si s-a terminat in acest an. Unii vorbesc despre un sezon 8, dar dupa parerea mea, nu cred ca va mai aparea alt sezon, avand in vedere finalul sezonului 7. Pe IMDB are nota 8,7 si a castigat pana acum un Glob de Aur.

Serialul este interesant pentru ca se urmareste viata lui Jax si cum incearca el sa isi echilibreze viata, sa poata face parte din club dar sa fie si alaturi de familia sa.

Stefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.