0

Servicii rapide cu XCurier

Pasionat de gadgeturi si de tehnolgie in general am decis sa imi imbogatesc colectia cu un obiect nou. Am observat ca multi dintre prietenii mei si-au achizitionat de ceva vreme bratari inteligente, ca obiectele conectate sunt din ce in ce mai populare. Deoarece m-a preocupat intotdeauna forma mea fizica si starea de sanatate am decis ca bratara inteligenta este obiectul cu care imi voi completa colectia. Bratara fitness reprezinta un gadget revolutionar care, odata asezata la incheietura mainii ne ajuta sa ne monitorizam activitatea zilnica precum numarul de pasi efectuati, calorii arse, ritm cardiac si calitatea somnului. In plus, o bratara fitness poate să scaneze pulsul, sa afiseze ora, sa raspunda la apeluri, sa preia notificari. O multime de avantaje ce m-au convins sa comand un model online.

Servicii rapide cu XCurier

Zis si facut, am lasat comanda si am primit mail de confirmare. Asteptam cu nerabdare sosirea coletului. Intr-o zi, ma suna curierul ca soseste in cinci minute cu pachetul. Am iesit sa ridic coletul si sunt intampinat de un curier cu zambetul pe buze care ma saluta politicos iar la plecare imi ureaza o zi frumoasa. Raman placut surprins deoarece inca nu am avut de-a face cu aceasta firma de curierat, X Curier. Deoarece mai am si eu obiceiul sa trimit una alta cu curierul decid sa caut mai multe informatii dspre aceasta firma, ce servicii le ofera clientilor.

transport curier

Observ ca au sediul in Bucuresti, pe strada B-dul Timisoara Nr. 92, Sect.6 si in Cluj-Napoca pe strada Calea Baciului Nr. 87, Jud Cluj.  Iata ce am aflat in urma studierii paginii oficiale a firmei de curierat:

  • ca ofera servcii de livrare plicuri si colete din usa in usa;
  • ca au o acoperire nationala 100%;
  • ca livreaza si sambata motiv pentru care au un punct in plus de la mine;
  • ca ofera un serviciu de urmarire a expedierilor;
  • ca le ofera clientilor posibilitatea de colectare după ora 17:00, un lucru foarte bun pentru cei care lucreaza pana mai tarziu;
  • ca timpul de tranzit este de 24 de ore, pentru localitatile aflate an aria de acoperire XCurier;

Tarifele nu sunt mai mari decat cele practicate de firmele mai cunoscute. Daca esti o persoana care comanda online de 3-4 ori le luna iti recomanda aceasta firma deoarece ofera servicii de calitate folosind un sistem multihub pentru ca toate expeditiile trimise de clienti sa ajunga LA TIMP in toate orasele tarii in siguranta.

Fie ca aveti un business online sau pur si simplu trebuie sa trimiteti cateva colete si plicuri prin tara la prieteni si apropiati, merita sa aruncati un ochi pe site-ul celor de la X Curier. Au acoperire in toata tara, iar tarifele sunt foarte bune. Un lucru pe care il apreciez este transparenta de care dau dovada, avand toate tarifele puse pe site. Puteti intra si sa vedeti exact car v-ar costa un coleg de 5 kg livrat in tara, cat costa un plic, un serviciu ramburs de numerar si multe altele pe care acestia le ofera. Daca aveti niste cerinte mai speciale, ii puteti contacta in privat si acestia va vor ajuta sa gasiti cea mai buna solutia la problema dumneavoastra.

Daca doriti sa ii contactati pe cei de la X Curier, o puteti face pe pagina lor oficiala unde o sa gasiti un formular de contact, sau folosind detaliile urmatoare:

BUCURESTI

B-dul Timisoara Nr. 92, Sect.6

Tel: 0786-860056 Tel: 0786-860058

CLUJ-NAPOCA

Calea Baciului Nr. 87, Jud Cluj

Tel: 0786-860066 Tel: 0786-860068
Email: office@xcurier.ro

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.