0

Secretul ceasurilor

Toti cunoscutii erau curiosi sa stie de unde isi cumparau ceasuri demana cei din familia X. Cum de reuseau ei sa etaleze cele mai elegante, rezistente si la moda ceasuri? Este adevarat ca le placea sa calatoreasca, dar nu-si divulgau secretul, iar din strainatate nu puteau cumpara numai ceasuri.

Cunoscutii incercasera sa le afle sursa de aprovizionare, dar nu reusisera.

Parca ar fi fost reprezentantii Guess Romania asa schimbau ceasurile de marca. Era un mister cum reuseau ei sa poarte ceasuri care puteau fi vazute la celebritatile internationale Claudia Shiffer, Dj Tiesto, Olivia Wilde, Carmen Electra.

Oamenii incepusera sa-i vorbeasca pe la colturi ca au gasit o comoara, iar partial observatia era adevarata. O sursa de ceasuri bune este o adevarata comoara. Ei aveau mereu ceasuri in culori iesite din comun, dadeau informatii precise cunoscutilor cu privire la ora, data, ziua, minute si secunde. Timpul era indicat cu exactitate de ceasurile lor prevazute cu mecanism quartz, unele chiar quartz elvetian. In plus, ceasurile lor nu se spargeau, nu rugineau si nu se deformau niciodata. Carcasa din otel inoxidabil, geamurile din safir sau cristal mineral faceau acele ceasuri vesnice. Desi nu ieseau o data in public fara ceasuri, acestea pareau ca noi tot timpul.

Ceasuri dama aveau de la toti producatorii renumiti, ba mai invatasera un truc pe care doar cunoscatorii il aflasera: pentru fiecare ceas cumparau o multime de accesorii diferite. Acelasi ceas putea fi purtat o data cu o curea neagra din piele, a doua zi cu una alba, urmatoarea cu portocalie sau menta. Cu pricepere, orice ceas poate fi reinventat.

Secretul de familie era pazit ca unul de stat, pana in ziua in care curierul care facea livrarea la domiciliu a gresit adresa si s-a oprit la vecini, anuntandu-i ca au primit un colet cu drept de deschidere la primire de la Ceasmania.

Din acel moment, tot cartierul cumpara ceasuri de la Ceasmania.

 

blgt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.