0

Samsung Galaxy S9, smartphone-ul cu cea mai performanta camera foto

Calitatea camerei foto este unul dintre criteriile cele mai importante de care tinem cont in momentul in care achizitonam un telefon mobil, acest lucru datorandu-se faptului ca ne dorim sa imortalizam fiecare moment din viata noastra. Aceasta dorinta a fost inteleasa foarte bine de catre cei de la Samsung motiv pentru care acestia au montat pe Samsung Galaxy S9 cea mai performanta camera foto utilizata pana in acest moment de vre-un telefon mobil, indiferent de brandul acestuia. Camera foto a acestui telefon mobil este atat de performanta incat poate concura fara nici un fel de probleme cu multe dintre modele de camere foto profesionale disponibile in acest moment pe piata de profil. Pentru a intelege mai bine cat de performanta este aceasta camera foto, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre cele mai importante caracterisitici ale acestei camere foto:

  • Camera principala a acestui model de telefon mobil este de 12 MP in timp ce camera secundara este de 8 MP.
  • Diafragma variabila ce se afla in componenta acestei camere este unul dintre cele mai importante avantaje oferite de catre aceasta camera. Datorita acestei diafragme, pozele realizate cu aceasta camera reflecta atat de bine realitatea incat este foarte greu sa faci diferenta intre realitate si poze. De asemenea, tot datorita diafragmei variabile, pozele realizate cu aceasta camera au acelasi nivel de calitate indiferent ca sunt realizate intr-o lumina foarte puternica sau intr-un mediu in care luminozitatea este foarte slaba, ca de exemplu in timpul noptii.
  • Stabilizarea optica este atat de buna incat pozele realizate in miscare sunt de o calitate ireprosabila.
  • Functia de filmare super slow motion este un alt motiv pentru care aceasta camera este catalogata ca fiind cea mai buna camera foto montata pana in prezent pe un model de telefon mobil. Gratie acestei functii poti vedea in cele mai fine detalii anumite ipostaze.

In concluzie, avand in vedere cele prezentate in cadrul acestui articol, este clar ca Samsung Galaxy S9 este dotat cu cea mai performanta camera foto motiv pentru care acest telefon mobil trebuie protejat foarte bine. Utilizarea unei huse Samsung Galaxy S9 este cea mai buna modalitate prin care poti proteja acest telefon mobil si implicit camera foto a acestuia.

blgt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.