0

Despre sansele Romaniei la Euro 2016

Nu stiu cati dintre cititorii acestui blog au prins ultima calificare a Romaniei la un campionat important cum ar fi Europeanul sau Mondialul. Eu unul tin minte ca la ultimul Mondial la care am mers eram foarte mic, deci nu pot sa spun ca tin minte ceva. In schimb, in 2016 cred ca o sa ne putem bucura si noi de nationala noastra care, sper si cred eu, ca se va califica la Campionatul European din 2016 din Franta. Si daca ati urmarit ultimele partide ale echipei lui Iordanescu cred ca imi dati dreptate.

Despre sansele Romaniei la Euro 2016

Dupa 6 meciuri Romania este pe primul loc cu 14 puncte, la doar un punct de Irlanda de Nord care ocupa urmatorul loc. Dupa aceea vine Ungaria cu 11 puncte, iar Grecia, care este si marea surpriza a acestor calificari, ocupa ultimul loc cu 2 puncte. Mai avem 4 meciuri de jucat, cu Ungaria, Grecia, Finlanda si Feroe. Din aceste 4 meciuri eu cred ca putem lua cel putin 7 puncte. Meciul cu Feroe il vad ca o victorie sigura, meciul cu Finlanda il vad ca o victorie probabil iar cu Grecia putem scoate cel putin un egal. Meciul cu Ungaria va fi mai dificl pentru ca si ei se vor lupta pentru locul 2, dar cred ca daca ne mobilizam putem face si acolo un egal.

champions league

Dupa parerea mea echipa joaca mult mai bine de cand Victor Piturca a plecat. Pasele se leaga mai bine, suntem putin mai motivati si mai “rai” in teren. Atacam mai mult, ceea ce e foarte bine, deci asta inseamna ca o sa si marcam mai mult. Ce e mai greu a trecut, adica dubla cu Irlanda de Nord. Grecia nu mai este echipa care era acum ceva ani, deci returul cu ei nu ar trebui sa fie o problema. Ungaria este, sincer, echipa care ma sperie cel mai mult dintre cele 4 cu care a ramas sa mai jucam. De asemenea, Feroe a facut mai multe puncte decat Grecia si Finlanda, deci nici nu mai stii la ce sa te astepti de la bucatarii si avocati de acolo.

Daca vrei sa citesti diverse stiri despre nationala romaniei online legate de Campionatul European din Franta cei de la euro2016.ro au un website actualizat frecvent si acolo o sa poti vedea cele mai noi stiri precum lotul pentru fiecare meci, echipele de start, jocurile celorlate echipe de la Euro, goluri, conferinte de presa si multe altele. Eu unul cred ca Romania se poate califica si de asemenea poate face o figura frumoasa in Franta la Euro. Voi ce ziceti?

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.