0

PlayStation 4 a suferit a reducere de pret

Cred ca toata lumea stie si a auzit deja de ultima consola a celor de la Sony, mai exact PlayStation 4, despre care am mai scris si aici atunci cand au lansat store-ul pentru Romania. Cei de la Sony se razboiesc de ceva timp cu Microsoft pe piata de console, iar in lupta dintre Xbox One si PlayStation 4 trebuie sa spun ca Microsoft castiga la vanzari, dupa ultimele numere anuntate. Una dintre masurile pe care Sony o ia este reducerea pretului cu 200 de lei, ceea este chiar o reducere substantiala si pana la urma fiecare banut conteaza.

PlayStation 4 a suferit a reducere de pret

Inainte puteai cumpara o consola Sony PlayStation 4 de 500 GB la 1.799 lei, iar dupa aceasta reducere de pret de 200 de lei..surpriza, 1.599 de lei. Un pret foarte bun, in special pentru ca in ultimul timp au fost lansari mari de jocuri, precum Forza MotorSport 6, FIFA 16 si altele, deci ambele companii au facut o gramada de bundle-uri cu aceste jocuri in care pretul a fost unul chiar foarte bun. De asemenea, in curand o sa vina si Black Friday, deci exista sanse foarte mari ca aceste console sa fie chiar si mai ieftine. Spre exemplu, ma astept sa vad diverse bundle-uri de Xbox One sau PlayStation 4 cu FIFA 16 si poate chiar inca un joc la doar 1.500 de lei.

playstation 4

De ce este o afacere buna? pai, jocurile separate sunt cam 200 de lei fiecare, un controller separat ajunge si el la 200 sau 250 de lei, iar consola in sine este 1.400 sau 1.500. Totalul ar fi aproape de 2.000 de lei, deci o reducere de 500 de lei sau poate chiar mai mult ar fi foarte tare. Acum marea intrebare este daca sa cumparati un Xbox One sau un PlayStation 4. Raspunsul este unul destul de simplu, dar in acelasi timp foarte complex, pentru ca trebuie sa stii exact ceea ce doriti. Va recomand sa incepeti sa faceti un research daca doriti sa va cumparati o consola de Black Friday, pentru ca nu mai este chiar atat de mult timp pana atunci.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *