0

Penuria de umbrele de plaja la Mamaia

Anul trecut ne-am dus la mare total nepregatiti. Nu am pus la punct detaliile si ne-a costat destul de mult. De pilda, am fi putut sa luam mancare mai ieftina la noi si sa o asezam in lada frigorifica, dar noi am oprit la localurile din drum si ne-a costat destul de mult. Acesta a fost prima greseala, dar au urmat si alte erori.

Portbagajul masinii era destul de incapator sa aiba loc si o umbrela plaja stransa, dar am spus ca o inchiriem acolo cu sezlongul. Am facut la fel ca turistii care nu isi cumpara nici costum de baie, nici prosop, nici crema de protectie  solara, nici palarie de soare, iar acolo achita taxa de statiune…

Daca iti iei aceste produse din Mamaia inseamna risipa curata. Comerciantii profita si la fel profita cei de pe plaja care inchiriaza mobilier care sa va faca statul la plaja mai confortabil.

Cel mai bine este sa fii prevazator si sa te duci cu toate de acasa, sa nu dai 10-50 de lei in fiecare zi pentru o umbrela de plaja.

Cu banii pe care ii dai pentru inchiriat, poti cumpara din magazinul Dwyn.ro Umbrela Merida, 4m, verde, Tarrington House si cu 300 de lei, o ai pentru toata viata. Da, ai noroc ca acum se afla la reducere cu 100 de lei, desi este sezonul lor.

Facuta din material rezistent asigura umbra de calitate pe o suprafata mare fiind prevazuta cu sistem cu manivela pentru inchidere deschidere. Sub ea, soarele nu va produce insolatie, iar razele UV se opresc pe suprafata ei fiindca materialul este tratat special.

Umbrela poate fi infipta in pamant, dar exista si suport metalic special, care ii asigura stabilitate si se cumpara separat.

Umbrela si suportul nu reprezinta bani irositi, fiind produsele pe care le folosesti numai cand te duci la mare. Ele sunt ideale pentru terasa de acasa sau pentru gradina si iti sunt utile toata vara, chiar si cand este toamna lunga.

blgt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.