0

Pentru mama, cu dragoste

Dragă jurnalule, se apropie (din nou) Crăciunul cu magia lui, care uneori ne face mai buni și ne amintește de cei dragi. Și cine poate să-mi fie mai dragă decât mamă, care m-a crescut de una singură (tata a murit când eram mică) și a avut grijă să nu duc niciodată lipsă de nimic? Dar nu de asta o iubesc eu, ci pentru că spre deosebire de mamele prietenelor mele (de profele de la liceu nu mai zic!) nu m-a jicnit niciodată – dimpotrivă, a fost întotdeauna cea mai bună prietenă a mea. Nu a făcut nciodata exces de autoritate – s-a purtat întotdeauna că și cum ar fi fost soră mea mai mare. De fapt, chiar așa și arată – pentru că e încă tânără și e foarte frumoasă! Ufff, cât de mult aș vrea să-i arăt cât de mult țin la ea! Vreau neapărat să-i fac un cadou, ceva așa, deosebit, exotic…
Și tot căutând așa ceva, am dat peste site-ul celor de la Perloro .

 

E un magazin cu produse din piele – de crocodil și de piton – realizate de italienii de la Ghibli  – o companie care are o experiență de aproape cinci decenii în prelucrarea pielii. Chestia cu pielea de piton m-a amuzat teribil, pentru că mi-am amintit de o filmul de desene animate „Cartile Junglei”, pe care l-am văzut la cinematograf – împreună cu mamă, bineînțeles! Ideea de a-i face mamei un cadou „din piele de Kaa” (pitonul din „Cartile Junglei”) mi s-a părut nu numai teribil de amuzantă, ci și excelentă. Numai că articolele astea de lux sunt cam scumpe pentru pungă unei fețe care încă n-a terminat liceul… Dar stai așa, uite aici o soluție cât se poate de eleganță pentru problemă mea: portofelele de damă .

Ce e drept, unele costă mult – nici nu e de mirare: pielea este importata tocmai din Indonezia, iar procesul de prelucrare și vopsire este unul extrem de laborios.
Dar un Portofel Mini Piele Piton Damă Doni nu costă decât 210 lei! Ei, cumva oi putea face și eu rost de banii ăștia până în Ajunul Crăciunului, doar sunt față mamei cea descurcăreață! Ar fi prima data când reușesc să- fac eu un cadou lui mami – trebuie fac rost de ei, lucru ea!-iau un portofel bej? Unul auriu? , bine, unul negru? Ia mă gândesc, mami ce-ar face? , nu m- chiar ea nu de decât o rochie ? Bun, jurnalule, un portofel negru  o fie!

jurnalule, tare de ! zice chiar o ! Am tot dreptul mă laud, pentru am făcut rost de bani. Am împărțit flururasi de , am lucrat pentru o agenție care face sondaje de opinie am izbutit adun banii de care aveam nevoie pentru-1select11 mamei un portofel drăguț – cel negru, din piele de piton, care mi- plăcut cel mult. am de rezolvat o : trebuie -l pun sub pomul de Crăciun fără se mami. Dar găsesc eu la o soluție – așa cum am scris câteva pagini , mamei cea !

blgt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.