0

Olly Murs, infidel in noul sau clip

Extrem de popular in Regatul Unit, Olly Murs continua expoloatarea albumului Never Been Better cu single-ul Seasons, o melodie ce ne aminteste de stilul celor de la Maroon 5.

Olly Murs, infidel in noul sau clip

Soarta ii surade lui Olly Murs. Finalistul binecunoscutului concurs de talente X Factor din Regatul Unit in 2009 a publicat albumul cu numarul patru in luna Noiembrie a anului trecut, album intitulat Never Been Better. Albumul a intrat direct in primele pozitii ale topurilor devenind al treilea album clasat in varful topurilor. Olly Murs a reusit sa isi seduca din nou fanii datorita primului extras de pe albumul Never Been Better intitulat Wrapped Up in colaborare cu Travie McCoy. Un titlu pop lejer. Dupa care dandy-ul Olly Murs a lansat balada folk Up inregistrata alaturi de Demi Lovato, ajunsa in top cinci in UK.

Olly Murs

Recent, Olly Murs a ales drept extras cu numarul trei de pe ultimul album melodia Seasons. Un titlu aerian, o combinatie de pop cu reggae, in stilul celor de la Maroon 5, co-scris si co-produs de Ryan Tedder si Noel Zancanella. In clip, Olly Murs este surprins in pat cu amanta…de catre logodnica oficiala. Insa, Olly nu dispera si incearca sa faca tot posibilul sa isi recuceresca iubita de-a lungul anotimpurilor. Ii compune o melodie pentru a-i face o declaratie de dragoste pe toate canalele de televiziune pentru a o impresiona…va reusi?

Pe masura ce Olly isi cauta cu disperare sufletul pereche pentru a o impaca, isi schimba vestimentatia si anotimpul. Spre final, artistul pleaca de-a lungul ciresilor infloriti…cu o alta cucerire. Cu alte cuvinte, Olly Murs ramane acelasi crai cuceritor in ciuda schimbarii anotimpurilor.

Pe data de 31 Martie artistul urmeaza sa plece intr-un turneu de promovare prin cateva tari din Europa. Mare pacat ca nu ajunge si pe la noi, nu-i asa doamnelor?

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.