1

Cum putem monitoriza o flota auto prin GPS?

In cazul in care esti managerul unei firme iar firma respectiva detine un parc auto pentru desfasurarea in cele mai bune conditii ale activitatilor specifice firmei cu siguranta iti doresti si tu monitorizarea autovehiculelor pe care le ai in administrare. In acest caz, cea mai buna solutie este MultiFleet. Doar folosind aceasta solutie web ingenioasa vei afla o multime de informatii in timp real. Care sunt acestea?

Cum putem monitoriza o flota auto prin GPS?

 • Poti afla cand si unde anume s-a facut alimentarea cu carburant;
 • Cand si unde s-a facut o anumita livrare la un anumit client;
 • Care sunt momentele in care se conduce peste limita de viteza legala admisa;
 • Care sunt momentele in care un utilaj a iesit, dintr-un motiv sau altul, din perimetrul stabilit;
 • Momentele in care se stationeaza prea mult timp intr-un anume loc cu motorul pornit;
 • monitorizare gps

  Monitorizare vehicule – Multifleet

  De asemenea, cu ajotorul monitorizarii GPS se poate reduce considerabil consumul de carburant, se pot verifica alimentarile. Stim cu totii faptul ca pentru companiile de transport carburantul reprezinta si va reprezenta un proces deosebit de important din constul/kilometru. Astfel, un manager va putea vedea contorizarea kilometrilor pe care soferul le-a efectuat in interes personal, va putea stabili cele mai optime rute, cele mai eficiente trasee, va putea verifica alimentarile efectuate, daca datele sunt in concordante cu bonurile fiscale si sa afle daca nivelul de carburant din rezervor scade brusc.

  Mai important, se va obtine o analiza detaliata a cheltuielilor. Cheltuielile pot fi evidentiate atat global, pe flota auto in intregime cat si pentru fiecare vehicul in parte al flotei. Cu ajutorul MultiFleet se vor reduce costurile de exploatare cu pana la 30%, se va elimina furtul de marfa si de carburant si cel mai important, in caz de furt, iti poti recupera autovehiculul. Daca sunteti interesat de un astfel de serviciu, puteti vorbi cu cei de la MultiFleet si sa ii intrebati tot ceea ce doriti.

  MultiFleet este cea care ii va responsabiliza pe soferi, acestia din urma respectand bunurile companiei pentru care lucreaza. Riscurile de accident scad considerabil iar clientii vor fi mult mai multumiti datorita faptului ca livrarea comenzilor este optimizata.

  Solutia MultiFleet de monitorizare a flotei auto se dovedeste a fi cea mai inspirata alegere pentru companii. Indiferent daca compania dispune de 10 camioane sau 200 de autovehicule, MultiFleet este cea care garanteaza eficienta maxima a unei flote auto. Daca esti un manager care iti doresti cresterea rentabilitatii, disponibilitatea si eficienta utilizarii autovehiculelor, alege MultiFleet. Activitatea companiei tale va fi cu siguranta imbunatatita, costurile reduse in mod semnificativ iar profiturile vor fi maximizate.

  Flavy

  One Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.