2

Merita sa te apuci de videochat?

Multa lume in ziua de astazi se uita cu alti ochi la aceasta bransa, la aceasta nisa a videochat-ului. Daca acum 5-10 ani de abia avem ceva camere web care mergeau foarte greu si calitatea video lasa de dorit, acum tehnologia este la un nivel in care nu trebuie sa ne mai facem griji ca persoana care ne priveste vede cu “purici” sau alte cele. De asemenea, acum multi ani lumea privea meseria aceasta, de model videochat, cu alti ochi. Fiind foarte influentati de traditiile de la sate si de “vorbele bunicii” nu multa lume s-a aventura in aceasta bransa.

Merita sa te apuci de videochat?

Ei bine, din pacate pentru cei sau cele care nu au facut-o, s-au castigat si inca se castiga foarte bine din aceasta meserie, deci poate nu e chiar atat de tarziu nici pentru voi. Aceasta zona a crescut foarte mult in ultimii ani si exista din ce in ce mai multe agentii care cauta fete frumoase si dornice sa castige niste bani. O astfel de agentia, chiar una dintre cele mai bune de la la noi este www.charmstudios.ro care cauta mereu noi persoane sa se alature.

Acum poate multe dintre voi va intrebati daca merita sa va apucati de videochat. Ei bine, nu pot sa vad dau raspunsul final, pentru ca aceasta decizie va apartine in totalite si pot aparea o gramada de factori personali. In schimb, o sa vorbesc din prisma unei persoane care a citit despre ce inseamna sa faci videochat si care stie cam cat de castiga, care sunt orele de munca si toate cele. Trebuie sa retineti ca nu am fost niciodata angajat sau nu am nici o legatura directa cu aceasta meserie, dar am fost curios si ma gandesc ca si voi sunteti.

videochat

Partea foarte faina la aceasta meserie este ca programul este flexibil. In marea parte poti sa alegi cand sa lucrezi. Spre exemplu, daca esti studenta, poti sa te duci linistati dimineata la scoala si sa te duci la servici dupa studii. Un alt avantaj este ca lucrezi pe comision si ai un procent de aproape 70% din castiguri, ceea ce inseamna ca poti sa castigi si cateva mii de dolari pe luna. Daca esti o fiinta placuta, stii sa vorbesti cu lumea, sociabila, ai multi prieteni si nu ti-e frica de camera web sunt sigur ca nu o sa ai probleme in a castiga cel putin 1000 de dolari pe luna.

Un al avantaj in a lucra intr-un studio precum este CharmStudios este faptul ca aveti foarte multe bonusuri. Cei de la CharmStudios au o pagina speciala pe website-ul lor in care explica bonusurile pe care le au ei si cum poti sa atingi acele praguri. Spre exemplu, exista un bonus pentru fetele care lucreaza 6 zile pe saptamana, pentru fetele care la sfarsitul lunii au reusit sa faca cei mai multi bani si multe altele. Daca ai o prietena pe care vrei sa o bagi in sistem, poti sa castigi intre 100 si 300 de dolari doar pentru ca ai recomandat-o studioului. Eu zic ca se pot face bani foarte frumosi din aceasta meserie.

Flavy

2 Comments

  1. Merita daca te adaptezi, nu toate fetele reusesc, dar cele care au ales domeniul stiu mai bine ce presupune si implica, nu ai cum sa fii luata prin surprindere daca ai ales aceasta activitate.

  2. Fiecare este capabila sa-si raspunda la aceasta intrebare, dar luand in considerare oportunitatile care ti se ofera, eu cred ca videochatul este o sansa la mai bine din punct de vedere al veniturilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.