0

Mancare vegana de la BistoRawVegan

Ai auzit in ultima vreme acest termen si te-ai tot intrebat ce presupune? Incepi sa te intrebi si tu de ce ar trebui sa fii vegan, care sunt avanajele acestui stil de viata? Ei bine, iti vom da noi toate detaliile necesare in cele ce urmeaza. Veganismul exista deja de cateva decenii bune insa, in ultimii ani asistam la o veritabila ascensiune a acestui stil de viata: retetele vegane sunt din ce in ce mai numeroase pe blogurile culinare si din ce in ce mai multe restaurante propun meniuri fara produse de origine animala. Un astfel de restaurant este BistroRawVegan.

Mancare vegana de la BistoRawVegan

Veganismul nu este un simplu regim alimentar, este un veritabil stil de viata care presupune excluderea folosirii animalelor in urmatoarele scopuri: mancare, imbracaminte sau realizarea produselor cosmetice. Un vegan va apara drepturile animalelor, va face tot ce ii sta in putere sa protejeze mediul inconjurator si va fi extrem de preocupat de starea sa de sanatate.

Daca te intrebi care este diferenta intre veganism si vegetarianism iti spunem noi: un vegan va exclude din alimentatia sa si mierea, oule si produsele lactate. In plus, veganismul interzice folosirea produselor animale inclusiv hainele si cosmeticele.

mancare vegana

Cum arata meniul unui vegan? Pentru a deveni vegan sosul de tomate cu carne se va inlocui cu cel de legume, laptele obisnuit se va inlocui cu laptele din soia. Cu alte cuvinte, vei avea posibilitatea de a incerca o multime de produse sanatoase, ecologice si sanatoase. Pranzul unui vegan arata astfel: orez cu linte si dressing de avocado. Desertul este si el unul delicios: tort cu portocale, caise si carob. Un deliciu. Veganii au posibilitatea de a consuma paste raw. Aceste paste se obtin de obicei din dovlecei, ardei gras, castraveti, ingrediente taiate extrem de subtire. Gustarea unui vegan este compusa din seminte, nuci sau alune sau fructe uscate (caise, curmale, smochine). Bogate in calciu si fosfor, ideale pentru oase. Intra pe rawvegan.com si comanda un meniu delicios.

De ce sa devin vegan? Unele persoane aleg acest stil de viata din considerente religioase, altii din dorinta de a se pastra in forma, chiar sa slabeasca in timp ce altii isi doresc sa manance mai sanatos. Un numar mare de vegani au ales acest stil de viata din convingeri personale, din dorinta de a lupta impotriva exploatarii abuzive a animalelor. Motivele sunt numeroase si proprii fiecarei persoane in parte. Un lucru este cert, daca alegi sa devii vegan vei avea parte de o multime de beneficii in privinta sanatatii.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.