0

Locul potrivit de unde putem cumpara lenjerii de pat

Dragii mei astazi vreau sa impartasesc cu voi locul de unde putem achizitiona lenjerii de pat de calitate si pe care l-am descoperit intr-o zi cand navigam pe internet.

Probabil ati vazut ca in magazine putem gasi tot felul de lenjerii cu preturi reduse si cat mai colorate ca sa te atraga pentru a le cumpara, insa cel mai mult acestea sunt prezentate cu reducerile substantiale care trebuie sa marturisim ca ne incanta pe toti.

Eu una m-am saturat sa cumpar lenjerii si dupa cateva spalari acestea sa para ca sunt vechi si ca au foarte multi ani de utilizare.

De aceea m-am hotarat sa citesc si sa ma documentez despre cum ar trebui sa fie o lenjerie de pat ca sa o putem avea pentru mult timp, dar si totodata sa fie din materiale de calitatea care sa nu irite pielea.

Stiam ca cele mai bune lenjerii de pat sunt lenjerii de pat din bumbac,  insa vruiam sa inteleg si motivele.

Asa am inteles ca bumbacul este o fibra naturala care aduce numai beneficii organismului, el mangaie practic pielea, o lasa sa respire in toiul noptii si de aceea nu provoaca alergii si este recomandat sa fie folosit de persoanele care au diferite afectiuni sau alergii ale pielii.

Aici am descoperit ca exista lenjerii de lux tot din bumbac, precum lenjerii de pat din bumbac satinat , sau lenejeriile din bumbac egiptean, tot aici in magazinul online am descoperit bumbacul egiptean si am inteles diferentele dintre acesta si un bumbac clasic, intr-adevar este mai costisitor insa in timp se poate recupera practic investitia, deoarece o lenjerie de pat din bumbac egiptean are o durata de viata de 8 ani daca se respecta conditiile de spalare si intretinere.

Eu am fost convinsa, si atunci cand am testat o astfel de lenjerie am promis ca voi fi fidela intotdeauna bumbacului, iar la mine in casa nu vor mai exista alte lenjerii decat cele din bumbac.

blgt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.