0

Limitless – un nou serial

Probabil perioada aceasta, adica sfarsitul lui septembrie si inceputul lunii octombrie este cea mai fericita perioada pentru mine si pentru iubitorii de seriale. De ce? Pentru ca in aceasta perioada cele mai important seriale revin din vacanta, cum ar fi The Flash, Gotham si multe altele. De asemenea, pe langa acestea, luna octombrie este si luna in care foarte multe seriale debuteaza. Astazi vreau sa vorbesc despre unul din serialele care debuteaza marti, 22 septembrie, si anumite “Limitless”. Numele probabil va este destul de cunoscut, poate pentru ca este si un film cu acelasi nume. Ei bine, acest serial este un fel de continuare dupa film, ceea ce m-a facut destul de interesat, in special pentru ca filmul mi-a placut foarte mult.

Limitless – un nou serial

Pentru cei care nu au vazut filmul, este vorba despre un scriitor care nu isi mai gaseste inspiratia, are probleme cu banii si cu dragostea. Toate acestea se vor schimba dupa ce cumpara niste pastile de pe piata neagra care ii permite sa foloseasca un procent mai mare din puterea creierului decat oamenii normali. Cred ca va puteti da seama ca in scurt timp toate problemele lui dispar. Si-a terminat cartea in doar cateva zile, reusind sa faca niste bani de inceput. Cu acestia a investit in bursa, de unde a reusit sa faca, bineinteles, si mai multi bani. Problema apare cand mai multa lume afla de aceste pastile, in special diverse personaje dubioase.

Limitless

Totul devine mai interesant cand dealerul lui este omorat si mai sunt doar cateva din aceste pastile. Personajul principal, adica Bradley Cooper, reuseste totusi sa gaseasca ultimul lot de pastile si angajeaza pe cineva pentru a afla formula chimica si produce mai multe din aceste pastile. Sunt extrem de curios cum va fi si serialul. Din cateva am vazut, Bradley Cooper isi continua rolul, dar apar si multe alte personaje noi.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.