0

Lenovo Vibe X2 in Romania

Lenovo, cunoscuti in principal pentru laptop-urile de calitate, au avut in anul 2014 mai multe premiere. Cum compania era specializata doar pe astfel de laptop-uri, ei s-au decis sa atace si alte piete. Astfel, v-am scris acum ceva timp de Lenovo Smartband, bratara inteligente care e gata sa ajute orice sportiv prin a-i arata niste statistici gen: kilometrii alergati, calorii arse, ciclul de somn si multe altele. Ei bine, de ceva vreme au intrat si pe piata de smartphone-uri cu cateva telefoane bune, dar nu de top.

Lenovo Vibe X2 – acum si in Romania

Folosind ca sistem de operare Android, cei de la Lenovo au lansat pana acum cateva smartphone-uri si incet,incet castiga o bucata buna din piata. Avand in vedere renumele pe care il au pentru laptop-uri exista cu siguranta un public destul de numeros care vor macar sa incerce un smartphone Lenovo, cel putin eu asa cred. Ei bine, acum hai sa vorbim putin despre specificatiile lui Lenovo Vibe X2, un smartphone Lenovo care a intrat de curand si pe piata din Romania.

Lenovo Vibe X2

Vine cu un ecran de 5 inch si o rezolutie FullHD. Cu siguranta va avea destul de multi adepti printre cei care sunt impotriva telefoanelor cu un ecran mult prea mare, de exemplue de la 5,5 inch in sus care deja sunt considerate phableturi si pentru mine unul e prea mult. Procesorul este unul MediaTek MT6595m, 2GHz cu 8 nuclee si are o memorie RAM de 2 GB. Telefonul nu vine cu componente premium de aceea ne asteptam la un pret destul de modic si accesibil pentru toata lumea. Bateria va avea in jur de 2300 de mAh iar camera principala 13 megapixeli. Spatiul de stocare va fi de 32 de GB si probabil Lenovo Vibe X2 va veni echipat cu Android 4.3 urmand ca mai tarziu sa faca upgrade-ul la Android KitKat sau poate chiar Lollipop. Telefonul arata bine, cu siguranta daca va avea un pret accesibil va avea succes la noi in tara.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.