0

Despre laptopuri second-hand – Server Config

Ai decis sa iti achizitionezi un laptop? Vechiul laptop nu mai face fata si ai nevoie de altul? Sa stii ca nu este o fatalitate daca alegi un laptop second hand , chiar din contra, vei avea o multime de beneficii. Unii nici nu vor sa auda de termenul de second hand principalul motiv fiind cel al garantiei. Afla ca numeroase sunt magazinele ce comercializeaza produse second hand si ofera garanie. Unul din acestea este server-config.ro.

Despre laptopuri second-hand – Server Config

Din momentul in care un laptop a fost folosit o perioada acesta nu mai este considerat nou, va purta denumirea de second hand. Aceste laptopuri pot proveni din surse diverse precum reinnoirea parcului informatic din cadrul unei firme. In functie de dotarile si de starea acestuia, pretul unui laptop second hand poate varia.

Avantajele oferite de un laptop second hand – Inainte de a achizitiona un laptop second hand trebuie sa iti definesti nevoile. Cu alte cuvinte, la ce vei folosi laptopul respectiv: vei lucra in Word si Excel, vei naviga pe Internet si vei folosi retelele sociale sau te vei juca?

laptop second hand

Adaptat nevoilor tale – Pentru un student laptopul second hand constituie o alegere inspirata. Laptopurile recent lansate pe piata vin cu o multime de caracteristici inovatoare care nu sunt necesare tuturor. Optiunea cititor amprenta sau gesturile multi-touch nu sunt necesare unei persoane care face contabilitatea pe laptop sau pur si simplu asculta muzica. De ce sa dai o caruta de bani pentru ceva care nu iti este util? Magazinele care comercializeaza laptopuri second hand iti ofera ocazia de a avea acces la produse mai mult sau mai putin recente, sau mult sau mai putin dotate, in functie de pret. Un astfel de magazin este server-config.ro

Un raport calitate/pret bun – Cel mai important avantaj al cumpararii unui laptop second hand este dat de raportul calitate/pret bun daca nu excelent in unele cazuri. Din pacate, in cadrul pietii High-Tech si nu numai, un produs cumparat nou azi isi va pierde saptamana viitoare aproape 50% din valoare. Daca acest lucru constituie o problema pentru vanzatori, pentru cumparatori este o adevarata mana cereasca. Pretul unui laptop second hand variaza in functie de marca, dimensiunea ecranului, performante sau capacitate de stocare. Poate ajunge in unele cazuri pana la 1000 Ron.

Garantia – Numerosi sunt comerciantii de laptopuri second hand care ofera garantie pentru produs de la cateva luni la cativa ani. Daca laptopul este mai nou de doi ani de exemplu atunci va beneficia de o garantie mai mare.

Pentru a lua legatura cu cei de la Server Config, puteti folosi formularul de contact de la ei pe site, sau detaliile de mai jos. Ii puteti gasi la numerele de telefon sau adresa respectiva in functie de orarul acestora:

Informatii produse & Vanzari
Telefon: 0359.422.166, 0770.509.776, 0740.073.950
Email: contact@server-config.ro

Adresa: Str. Bobalna, Nr. 8-10, Alesd, Bihor, 415100, Romania

Program: Luni – Vineri 09:00 – 17:00
Numar Registrul Comertului: J05/364/2009
CUI (cod fiscal): RO25246648

Facebook Server-Config.ro

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.