0

Klingande revine cu un single nou, Riva

Dupa ce s-a bucurat de un succes nebun in 2013 cu piesa Jubel, iata-l pe DJ-ul francez Klingande revenind cu o noua piesa in colaborare cu Broken Back intitulata RIVA (Restart The Game). Duo-ul Klingande s-a format in luna Decembrie a anului 2012 dar cea mai cunoscuta piesa a acestora este Jubel, piesa lansata in 2013. In limba suedeza, Jubel inseamna bucurie. Piesa a ajuns in scurt timp de la lansare in primele pozitii ale topurilor din UK, Franta, Suedia, strangand peste 90 de milioane de vizualizari.

Klingande revine cu un single nou, Riva

In acelasi stil musical cu piesa Jubel, deep house, Riva, noul single compus de Cedric este deja lansat in sfera digitala. In aceasta luna urmeaza sa fie filmat si videoclipul piesei.

Klingande

La o varsta frageda, doar 22 de ani, cei doi baiati din trupa Klingande au adunat pentru single-ul recent, Jubel, peste 13 milioane de vizualizari in contul oficial de YouTube. Trupa Klingande este formata din doi tineri pasionati de muzica electronica si produce muzica electronica cu puternice influente jazz, house dar si de saxofon. Cedric si Edgar, membrii trupei au inceput sa studieze muzica inca de la o varsta frageda, devenind DJ inca din adolescenta. Odata cu infiintarea trupei Klingande cei doi au devenit cunoscuti in intreaga Europa.

Jerome, transformat ulterior in Broken Back s-a nascut in Franta, in anul 1990. Si el a studiat muzica inca de la o varsta frageda, jazzul si muzica clasica in special insa si un instrument mai putin conventional si anume tuba. Pana sa colaboreze cu trupa Klingande pentru piesa Riva, Broken Back a realizat o serie de remixuri pentru piesele trupei.

In asteptarea unui videoclip oficial, fanii pot asculta un teaser lansat zilele acestea. Ce ziceti? Va place Riva? Va fi la fel de apreciat si difuzat ca Jubel sau il va depasi?

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.