0

Despre Insidious: Chapter 3

Se pare ca vara aceasta este vara filmelor horror. Intre remake-ul celebrului film Poltergreist, modernul Unfriended, iata cea de-a treia parte din saga Insidious. Esti pregatit sa dai din nou nas in nas cu maleficele forte ale intunericului? Din data de 19 Iunie, cel mai intunecat din saga Insidious se afla in cinematografe.

Despre Insidious: Chapter 3

Episod nou, poveste noua
Insidious 3 este un fel de prolog, ne intoarcem cu cativa ani in urma pentru a o urmari pe tanara Quinn Brenner care are impresia ca mama sa defuncta incearca sa ia legatura cu ea. Quinn ii cere ajutorul lui Elise, un medium – vazuta in primele doua episoade – care poseda un adevarat dar insa refuza sa il foloseasca dupa tragedia prin care a trecut. In momentul in care Quinn este atacata de o entitate malefica, Sean, tatal tinerei o implora pe Elise sa ii ajute. Secundata de doi parapsihologi, Tucker si Specs, Elise accepta in cele din urma sa incerce sa intre in contact cu mortii. Fortata sa se aventureze in lumea de dincolo pentru a o ajuta pe Quinn, Elise va fi nevoita sa faca fata unui dusman teribil: un demon devorator de suflete…

Insidious Chapter 3

Noua poveste nu prea reuseste sa iasa cu nimic in evidenta, unele personaje dipar fara nicio explicatie. Este cazul vecinului lui Quinn. Teroarea, frica este provocata de sunete iar camera te poarta in cele mai intunecate colturi, se joaca cu nervii nostri. Uneori tensiunea devine aproape insuportabila. Chiar daca esti pregatit, chiar daca stii ca ceva urmeaza sa te sperie, cand acest lucru se intampla, cumva reuseste sa te ia prin surprindere.

Producatorii acestui film au reusit sa creeze o lume in afara cotidianului, a rutinei, o lume care paraseste visul si se infige in viata reala, o lume populata de morti care intra in conflict cu cea a viilor. Demonii care populeaza aceasta lume isi doresc cu ardoare sa se intoarca dintr-o lume in alta.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.