0

Iggy Azalea si Britney Spears au lansat ‘Pretty Girls’

Iggy Azalea, artista care s-a bucurat de un success fulminant in ultima perioada a dezvaluit recent pe Instagram ultima sa melodie, Pretty Girls. O colaborare cu Britney Spears care, se pare ca i-a fost mai mult decat benefica.

Iggy Azalea si Britney Spears au lansat ‘Pretty Girls’

Este cel mai asteptat duo al anului 2015. Frumoasa Iggy Azalea s-a alaturat celebrei Britney Spears pentru a inregistra o noua melodie pe care au botezat-o Pretty Girls. Un duo care ar putea oferi hitul verii 2015. Devenita celebra datorita melodiei Fancy, Iggy Azalea a reusit sa se impuna, incetul cu incetul, in lumea rap-ului feminin. Are deja un numar impresionant de fani. De cealalta parte, Britney Spears s-a facut remarcata datorita stilului pop adoptat si a scos pe piata o multime de melodii care ne-au ramas intiparite in memorie.

iggy azalea britney spears

Prin aceasta colaborare, cele doua artiste spera sa dea lovitura. Iggy va fi cea mai castigata deoarece, datorita acestui duo ii va oferi credibilitatea care ii lipseste. Chiar daca a fost considerata printesa muzicii pop, Britney Spears are nevoie, la randul sau, de Iggy Azalea pentru a-si impune reintoarcerea pe piata muzicala. Chiar daca s-a bucurat de succes in Las Vegas unde locuieste de ceva vreme, in cadrul concertelor de la Planet Hollywood artista a fost acuzata ba de playback, ba ca si-a desenat patratele pe abdomen, starnind o multime de controverse. Cu toate acestea, printesa pop inca mai vinde bilete, atrage o multime de oameni la concertele sale.

Si reactiile din partea fanilor celor doua sunt pozitive, Pretty Girls avand mari sanse sa devina hitul verii 2015. In urma cu putina vreme s-a filmat si videoclipul acestei piese, un videoclip ce ne duce inapoi in anii 80, ideal pentru nostalgici. In plus, cele doua artiste si-au « amenintat » fanii ca au de gand sa faca show in cadrul Billboard Music Awards.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.