1

IDmag.ro, o solutie de ultima generatie pentru inventariere

Inventarierea reprezinta acel ansamblu de operatiuni prin care putem constata existenta tuturor elementelor de patrimoniu pentru o unitate economica sau pentru o firma. Inventarierea este un proces care se realizeaza cel putin o data pe an, in mod obligatoriu la inceput de activitate, in cazul fuzionarii sau incetarii de activitate.

IDmag.ro, o solutie de ultima generatie pentru inventariere

IDmag.ro este cel care iti simplifica afacerea si te ajuta sa nu ai parte de pierderi. IDmag.ro ofera solutii software de ultima generatie. Smart ID. Direct Store Delivery este cea care iti permite cresterea substantiala a numarului si volumului de vanzari. In plus, costurile de vanzare sunt cu mult reduse dar si cele de livrare, transport si promovare. In cele ce urmeaza vom descoperi ce avantaje putem obtine daca folosim aceasta solutie software.

Ai nevoie de aceasta aplicatie daca:

 • Inventarierea la rafturi este un proces anevoios, lung si epuizant;
 • Esti in cautarea unei solutii rapide, simple, care sa nu implice costuri prea mari;
 • Inca nu ai reusit sa renunti la hartie si pix insa esti determinat sa faci acest lucru;
 • inventariere

 • Nevoile tale de inventariere sunt simple;
 • Iti doresti o solutie simpla pentru a incepe inventarierea la raft;
 • Esti in cautarea unei oferte avantajoase pentru o aplicatie mobila care sa iti faciliteze inventarierea direct la raft;
 • De ce avantaje vei beneficia daca folosesti aceasta solutie software?
  Vei avea acces complet la cele mai eficiente si bune practici la nivel international, vei beneficia de ajutorul unei echipe cu peste 10 ani de experienta in automatizari. Datorita acestei solutii operatiunile vor fi cu mult simplificate si toate operatiunile aferente modelului de afacere vor fi acoperite.

  Care sunt functionalitatile de baza ale acestei solutii softare?
  Cu ajutorul acestei solutii vei reusi sa planifici si sa organizezi vizitele in magazine, vei reusi sa confirmi incarcaturile, vei putea verifica comenzile anterioare, preturile, promotiile si stocurile. Vei reusi sa procesezi comenzile, sa verifici retururile si chitantele direct din magazin iar in functie de clienti sau segment vei avea posibilitatea de a accesa preturile si discount-urile.

  Folosind astfel de solutii software pentru inventariere vei beneficia de un inventar clar al bunurilor, pierderile vor fi minime iar profitul va creste. Nu mai sta pe ganduri, simplifica-ti afacerea si apeleaza la aceasta solutie software de ultima generatie. Doar asa vei avea economii la costuri dar si un timp record de rapuns la absolut toate solicitarile.

  Flavy

  One Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.