0

Ghidul sex shop-istului începător pentru alegerea lenjeriei sexy

Pentru mulți oameni, de orice vârstă, un sex shop este încă un spațiu tabu.

De ce?

Pentru că îl asociază cu un subiect intim, de multe ori rușinos, precum sexul. Acest subiect are încă parte, în 2017, de luminile stinse, nu doar la propriu, ci și la figurat, în modul de comunicare.

Ghidul sex shop-istului începător pentru alegerea lenjeriei sexy

Prea puține cupluri comunică pe subiectul vieții amoroase, iar acest lucru se observă în mentalitatea colectivă, care încă refuză educația sexuală în școli și o percep ca pe un semn al desfrâului.
Dincolo de ideea de educație sexuală, în materie de viață amoroasă cele mai importante sunt detaliile mărunte. Gesturile, privirile, accesoriile, atingerile: toate fac parte din arsenalul sexual pe care orice cuplu știe să îl calibreze doar prin comunicare.

De aceea, vom vorbi despre modul în care ceva aparent simplu, precum lenjeria sexy, poate avea un impact asupra vieții amoroase de cuplu și, implicit, asupra comunicării pe subiecte care au, poate chiar și azi, parte de doza lor sănătoasă de tabu.

La ce e bună lenjeria sexy?

Poate pare banală. Poate cineva ar spune: dar cea normală ce are? Poate mulți se gândesc că bărbații au în minte să dea jos hainele, nu să le admire.
Ei bine, această mentalitate nu este tocmai proporțională cu realitatea. Mintea umană are niște mecanisme fascinante. Toate funcționează aplicat, mereu pregătite să transforme fiecare experiență într-una cât mai complexă.

În materie de sex, mintea funcționează cu toate simțurile turate la maxim. Vizualul joacă, la rândul său, un rol vital. Mulți dintre cei care preferă întunericul atunci când ajung în pat pierd enorm la nivel vizual, deoarece ochii transformă creierul în cel mai erectil organ.

Lenjeria sexy are, dacă vrei, un scop erectil pentru creier. Pur și simplu, bărbații sunt surescitați de materialele sumare care acoperă corpul partenerelor.
Gândește-te, de exemplu, la toată nebunia cu decolteul vedetelor sau al doamnelor și domnișoarelor în general. Oricât de sumar ar fi un sutien sau o bluză, faptul că el există contribuie la o surescitare mult mai mare decât dacă femeile ar umbla pur și simplu goale pe stradă.

madalina ghenea

Este ceva legat de mister, de explorare, de surescitare a curiozității, toate elementele necesare pentru ca un bărbat să fie cu adevărat interesat.

Așadar, lenjeria sexy joacă un rol formidabil: le oferă bărbaților satisfacția explorării, erecția imaginației și plăsmuirea erotică. Iar rezultatul poate fi exploziv, la modul cel mai bun.

Cum alegi lenjeria erotică, dacă ești începătoare?

Începătoare nu neapărat în experiențe sexuale, ci începătoare în materie de achiziții dintr-un sex shop. Pentru că până la urmă, lenjerie sexy adevărată poți găsi doar într-un sex shop, fie el online sau offline.

După cum menționam chiar la început, există mulți oameni, chiar tineri, care nu au avut niciodată tangență cu un sex shop. Din varii motive: rușine, lipsă de răbdare, lipsă de interes, lipsă de informare și multe altele.

De aceea, pentru a scoate sex shop-ul din această zonă tabu, trebuie menționate câteva sfaturi pentru achiziționarea unei lenjerii erotice dintr-un astfel de sexshop. Iată-le:

 1. Lasă inhibițiile acasă!
 2. Un lucru e cert: inhibițiile nu au ce căuta în viața amoroasă. Sexul este un lucru intim și profund sensibil, indiferent de modul în care este practicat. Atinge și cele mai intime coarde, într-un mod soft sau sălbatic, la alegere. Nu trebuie să îți fie rușine cu gândurile tale sexuale. Nu vei fi privită într-un mod diferit de partenerul tău. Dimpotrivă: va fi, cu siguranță, mai mult decât încântat!

 3. Alege un model ambivalent!
 4. Modelul de lenjerie sexy trebuie să fie provocator pentru ochii partenerului tău. Dar în același timp, la rândul tău, trebuie să te simți naturală îmbrăcată în lenjeria erotică pe care ai ales-o. Gândește-te la un model care îți pune în evidență cele mai atractive și provocatoare posturi.

 5. Cunoaște-ți partenerul!
 6. Modelul pe care îl alegi trebuie să fie ideal atât pentru tine, pentru a se potrivi pe corpul tău, cât și pentru partenerul tău. Gândește-te dacă are vreun fetiș sau vreo dorință ascunsă. Poți opta nu doar pentru o lenjerie sexy, ci și pentru vreun costum obraznic. Totul ține de cât de mult îl cunoști!

 7. Cumpără cu un joc în minte!
 8. Lenjeria sexy poate fi un accesoriu de sine stătător, dar poate fi și ceva parte dintr-un întreg ritual erotic. Gândește-te la un joc de rol, în care lenjeria intimă să fie ultima redută care să reziste unui asalt al plăcerii. Ce zici, ai vreo idee?

 9. Nu te limita la un singur model!
 10. Dacă prinzi gustul, nu te limita la a cumpăra un singur model de lenjerie sexy. Diversitatea este cheia, și cu cât vei face mai multe surprize, cu atât vei avea parte de mai multă surprindere.
  Iar dacă vorbim de diversitate, atunci un sex shop precum Erotica trebuie neapărat vizitat. Este în București, este în vreo 4 locații centrale și, mai mult, are și o versiune online, pe erotica.ro.

Alege lenjeria sexy care îți va redefini plăcerea!

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.