0

Ghidul pentru o vacanta reusita la mare in 2015

Chiar daca suntem practic in luna august, inca este timp pentru o vacanta reusita. Ba mai mult, foarte multa lume alege sa pleca acum in diverse concedii pentru ca preturile sunt mai scazute si de asemenea si vremea este un pic mai blanda. Iar prin “mai blanda” ma refer ca nu sunt 40 de grade Celsius afara, ci doar 30. Stiu, diferenta nu e mare, dar adevarul este ca se simte. Parca poti sa iesi in oras fara sa lesini pe strada. Parca te poti duce la magazin sa iti cumperi o paine, o maslina, fara sa cazi pe strada si sa vina salvarea. Da, asta este Romania din pacate. Macar avem unde sa mergem la mare. Totusi, hai sa vorbim despre ce avem nevoie pentru o vacanta reusita, pentru un concediu fara probleme undeva la mare.

Ghidul pentru o vacanta reusita la mare in 2015

In primul rand pentru ca temperaturile sunt atat de ridicate va recomand sa aveti la voi mereu lichide, adica in special apa. Chiar daca mai beti o bere, doua, trebuie sa mai dati si cu ceva apa. Surprinde ficatul! Si caldura! Serios acum. Bea ceva apa, in special daca o sa stai in soare, o sa te deshidratezi si o sa ai nevoie clar de multe lichide. De asemenea, ca tot esti acum la plaja, e bine sa ai la tine o sapca, palarie sau ceva de pus in cap. Nici nu ai idee cat de mult te protejeaza de o insolatie sau chiar si de o simpla durere de cap.

insulele bahamas

Ochelari de soare si crema de plaja mentionez si eu, dar cred ca deja le aveti impachetate. Eu unul prefer sa ma dau cu mai multa crema pentru a nu am arde decat sa ma bronzez. Da, stiu, in general marea majoritate a doamnelor si domnisoarelor vor sa obtina acel bronz perfect. Aveti mare grija cum faceti cu uleiuri sau cu orice altceva va mai dati pentru a atrage mai tare soarele catre voi.t

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.