0

FIFA 16 demo – 8 septembrie

De mic am fost fan al seriei de jocuri FIFA facut de EA Sports. Cred ca am jucat aproape toate versiunile, de la FIFA 99 pana acum, la FIFA 15. Pe marea majoritate dintre ele le am cumparate retail, adica am CD-urile pe unde pe acasa sau poate le-am aruncat deja. De la FIFA 13 am inceput sa le cumpar online, in contul personal de Origin, ceea ce este mult mai bine pentru ca nu mai trebuie sa tin nici un DVD in laptop sau sa am grija pe unde il pun. FIFA 15 a fost un joc foarte bun, si inca este. Gameplay-ul a avansat mult, cinematica la fel. Inca sunt probleme cu serverele pentru modurile online, ceea ce e destul de evervant, dar sper ca in FIFA 16 sa fie diferit.

FIFA 16 demo – 8 septembrie

Intr-o saptamana o sa ne bucuram de noul joc de la EA Sports, FIFA 16, in varianta demo. Acesta apare pe 8 septembrie si o sa il puteti downloada si instala prin contul de Origin. Cred ca deja stiti ca un mare adaos la joc sunt echipele nationale feminine, care au aparut pentru prima oara in istorie intr-un astfel de joc. O sa fie destul de interesant acest mod de joc, dar nu cred ca o sa tina foarte mult. Toata lumea il va testa, dar nu cred ca lumea chiar va fi interesata de acest mod.

fifa 16 demo

Un alt lucru adaugat in FIFA 16 care o sa placa foarte mult la lume este FIFA Draft, un mod pentru FIFA Ultimate Team unde trebuie sa iti construiesti o echipa din sugestiile oferite de joc pentru fiecare pozitie. Dupa aceea o sa jucati 4 meciuri intr-un turneu si cu cat terminati mai sus, cu atat premiile sunt mai mari. Taxa de intrare este de 15,000 de coins care, aparent, o primiti inapoi daca sunteti eliminat din prima runda a turneului, ceea ce suna incredibil. Acest mod va fi dispozibil in demo, ca si doua echipe nationale feminine dar si alte echipe mari cu care o sa putem juca precum Barcelona, Manchester City, Real Madrid, Chelsea si multe altele.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.