2

Extensii utile pentru Google Chrome

Nu stiu despre voi, dar eu unul iubesc browserul celor de la Google, numit Chrome. De-a lungul timpului am incercat si alte browsere cum ar fi Safari, Opera sau Mozilla Firefox dar am ajuns la concluzia ca Google Chrome este browserul perfect pentru mine. Design-ul este unul minimalist si frumos, este foarte rapid si am o gramada de extensii pe care le pot instala ca sa imi fac viata mai usoara. Despre asta vreau sa vorbim astazi, despre cateva extensii fara de care nu stiu ce m-as face. Le-am instalat de atat de mult timp incat acum nici nu imi dau seama ca mai sunt acolo.

Extensii utile pentru Google Chrome

Vreau sa va prezint cateva din extensiile pe care le folosesc eu acum. Magazinul celor de la Google este plin de astfel de mici scripturi care va pot ajuta la actiunile pe care le face zilnic, deci daca nu gasiti nimic interesant in lista mea de mai jos sau poate deja aveti instalate aceste extensii va recomand sa va duceti pe magazinul oficial si sa cautati acolo exact ceea ce aveti nevoie pentru ca sunt sigur ca o sa gasiti ceea ce cautati.

1. AdBlock Plus

Probabil toata lumea are instalata aceasta extensie, iar daca inca nu o aveti va recomand sa o faceti imediat. Salveaza foarte mult timp si in special nervi. Cea mai buna utilizare este atunci cand nu trebuie sa mai astepti zeci de secunde la reclamele fara sens de la Youtube si poti sa te uiti imediat la videoclipul tau.

Google Chrome Extensions

2. Yahoo Mail Checker

Inca mai am un e-mail pe Yahoo, chiar daca incerc sa ma mut complet pe cel de la Google. Cateodata trebuie sa stiu daca primesc un e-mail imediat pentru ca fiecare secunda conteaza si nu imi permit sa pierd un posibil client. De aceea aceasta extensie imi arata imediat cand primesc un e-mail si de asemenea cate sunt necitite.

Flavy

2 Comments

  1. Eu folosesc destul de mult gmail, nu exista o extensie si pentru acest client de email?
    Ai idee cum pot descarca un clip dupa youtube folosind o extensie chrome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.