0

Diverse tipuri de limonada

Limonada este o bautura fructata, delicioasa, hidratanta si foarte racoritoare. Cu alte cuvinte, este perfecta pentru sezonul estival pentru a infrunta caldura dogoritoare. Dar oare care reteta este cea mai delicioasa atunci cand vrei sa iti suprinzi toti invitatii sau pe cei din familie?

Diverse tipuri de limonada

Pentru varianta clasica, ai nevoie doar de suc de lamaie, de zahar dupa gust, de apa rece, cargbogazoasa sau plata. Iar limonada este perfecta degustata cu cuburi de gheata. Poti folosi insa lamai galbene sau lamai verzi, cimbru, menta, petale de trandafiri, sirop de trandafir, ghimbir. optiunile sunt infinite.

Atunci cand vrei sa vii cu un alt gust pentru limonada ta, poti miza pe fructe. Pentru o limonada cu mar verde ai nevoie de 3 mere verzi, de 2 cesti de suc de lamaie, de 2 cesti de suc de mere, de zahar si 1, 5 litri de apa. Sau mai poti adauga in ea tot felul de fructe precum pepenele rosu, capsunile sau zmeura. Limonada cu ghimbir si cu pepene rosu este fara indoiala cea mai savuroasa. Sau cea cu fructe rosii si cu busuioc.

tipuri de limonada

Limonada cu capsuni va deveni cu siguranta preferata verii tale. Este cea mai delicioasa dar si cea mai colorata. Daca vei mai folosi in ea si hibiscus.

O limonada cu alcool poate inlocui cu succes un coktail. Cei care adora tequila, pot prepara o limonada ca si Marguerita. Iar cei care prefera vodca, pot prepara o limonada pe baza de menta si de vodca.

Daca vrei sa savurezi o limonada mai exotica, poti prepara o varianta cu kiwi si cu rozmarin. Ai nevoie de doua cesti si jumatate de zahar, de 6 ramuri de rozmarin, de 2 litri de apa, de 4 kiwi si 2 cesti de suc de lamaie.

Dar daca vrei sa mizezi pe cele mai inovatoare retete, poti incerca sa savurezi o limonda cu spanac. Iti vei face astfel plinul de magneziu si de antioxidanti.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.