0

Din pasiune pentru masinile noastre !

Salutare dragi cititori, astazi vom aborda un subiect mai delicat pentru unii dintre noi, un subiect cu multa adrenalina, miros de fum  si combustibil. Autovehiculele, un subiect de interes major pentru pasionati dar si pentru oamenii de rand.

Lumea autoturismelor, a fost apreciata inca de la inceputuri, nu am sa va fac o istorie a primului autovehicul, in schimb o sa fac spun cat mai pe scurt si in cativa pasi cum sa intretineti o masina, fie ea una de competitie, fie ca este o masina daily, cu care va faceti treaba si pe care o iubiti si o apreciati foarte mult.

Alegerea masini in ziua de azi se face dupa bugetul fiecaruia, bineinteles ca si noi recomandam ca toti ceilalti o masina noua, dar cum preturile sunt foarte uriase, o alternativa foarte buna sunt masinile second-hand. Puteti sa va faceti un buget, iar din acesta, o mica particica sa o puneti deoparte pentru eventualele probleme.Cu inaintarea in varsta pana si oamenii se mai “farama”, de piesele auto nici nu mai discutam.  Aceasta este o problema mica , fiindca acum gasim mai pe toate drumurile cate un service auto, de piese auto, nici nu mai vorbesc, cu aparitia internetului si cu noile tehnologii putem comanda piese auto online, chiar de la noi din fotoliu, fara a ne mai deplasa la magazinele de profil.

Noi iti recomandam achizitia unui autovehicul second-hand, primul drum sa il faci la un service, pentru a schimba consumabilele (filtre, ulei si distributie) si pentru a verifica placutele si sistemele importante (directie si frana).De asemenea, inainte de orice drum iti recomandam un test pentru baterie, deoarece atunci cand este vorba de  baterii auto , te pot lasa cand iti este lumea mai draga, fara a da semne de oboseala.

Cauta sa te orientezi dupa masini ce nu depasesc bugetul tau, si pe care sa iti poti permite sa le intretii. De asemenea fereste-te de masinile la un pret bomba, fiindca acestea ascund de multe ori foarte multe defecte, nimeni nu iti vinde o marfa de calitate la un pret ieftin!

blgt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.