0

Destinatii pentru vacanta de iarna

In iarna ce vine visezi la o vacanta de vis si sa ajungi in destinatii minunate care iti vor lasa amintiri de neuitat? Fie ca alegi muntele, fie ca alegi soarele, iata cateva idei de destinatii pentru vacanta de iarna pentru o relaxare totala.

Destinatii pentru vacanta de iarna

Alpii – privelisti exceptionale si activitati unice. Alpii fac parte din categoria celor mai frumoase destinatii din lume. In plus, adaposteasc o multime de statiuni luxoase unde se pot practica sporturile de iarna. Munti inzapeziti, lacuri inghetate, vei admira cu siguranta privelisti demne de o carte postala.

Grecia – intre lux si autenticitate. Daca vrei sa evadezi la mare si la soare in vacanta de iarna, Grecia este cea mai buna alegere cu putinta. Te poti plimba pe plaja sau prin munti, sa descoperi minunatul patrimoniu arhitectural sau satucurile istorice, dar si sa te bucuri de cele mai savuroase specialitati locale.

destinatii iarna

Daca vrei sa te bucuri de cele mai frumoase plimbari in aer curat sau in frig, trebuie sa ajungi in Cracovia, Polonia. Vei descoperi magnifice fatade gotice sau in stil baroc. Iar in parcuri, atunci cand ninge, ambianta este una de poveste. Iar daca vrei sa te relaxezi si sa ai grija de tine, trebuie sa ajungi neaparat prin vecini, in Budapesta. Dupa ce ai patinat pe cea mai mare pista din Europa, poti sa faci o pauza mai lunga intr-una din baile termale ale orasului. Pentru cea mai feerica vacanta de iarna, poti alege orasul Copenhaga, pentru a te simti mai ceva ca Hans Christian Andersen in Danemarca.

Dolce Vita iarna in Roma, Italia. Cea mai buna ciocolata calda aici se savureaza. Iar absenta multimii de turisti fac din Vatican sau alte monumente minunate de aici cele mai atragatoare locuri de admirat si descoperit. Iarna, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna, poti descoperi cele mai frumoase piete de Craciun din Europa. Sau sa nu il mai astepti pe Mos Craciun, ci sa mergi sa te intalnesti cu el, chiar in Finlanda, in Rovaniemi.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.