2

De ce sa lucrezi in domeniul videochat-ului

Un domeniu care a avansat foarte mult in ultimii 5-10 ani este domeniul videochat-ului. Acum 10 ani nici nu stiu cat de cunosc era, poare doar cativa aveau o astfel de idee de afacere, dar adevarul este ca in ultimii ani aceasta nisa a explodat si au inceput sa apara foarte multe firme care sunt in cautare de doamne si domnisoare cu carisma. Adevarul este ca acum ceva timp lumea era foarte scpetica la auzul acestui cuvant, “videochat”. Prima data cand auzeai te ducea cu gandul la cu totul si cu totul altceva, dar in timp lumea s-a mai dezvoltat, oamenii au inceput sa fie mai open-minded si si-au dat seama ca nu este nimic urat in a face videochat, ba chiar este o meserie foarte banoasa care in ultimul timp a ajutat o gramada de domnisoare sa treaca peste datorii, facturi sau plata studiilor si in continuare o face.

De ce sa lucrezi in domeniul videochat-ului

Pentru o domnisoara draguta acesta poate sa fie chiar jobul ideal avand in vedere orele ideale si programul flexibil pe care il ai. In schimb este o meserie in care se aplica regula: “cu cat muncesti mai mult, cu atat castigi mai mult” avand in vedere ca mare parte din salariul dumneavoastra o reprezinta donatiile generoase ale barbatilor cu care vorbiti. Simpla logica ne spune ca daca stati mai multe ore cu acestia pe videochat cu siguranta aveti sanse sa castigati mai mult. In schimb va puteti alege dumneavoastra orele la care lucrati si cat lucrati. De asemenea, din cate am inteles, procentul care va revine voua din castiguri este unul destul de mare, cam 50-60%, ceea ce inseamna mai mult decat suficient avand in vedere ca firma la care sunteti angajata va pune la dispozitie o locatie, echipamentul necesar, internet si voi nu trebuie sa platiti nimic din acestea.

videochat

Daca v-am atras catusi de putin atentia va invit sa dati click aici pentru mai multe detalii pentru a intra pe pagina oficiala a celor de la Charm Studio, unul dintre cele mai mari studio-uri de videochat de la noi din tara. In pagina numita galerie puteti sa vedeti exact conditiile in care o sa lucrati. Dupa parerea mea transparenta este foarte importanta, iar un studio care nu se rusineaza sa puna poze cu locatia unde o sa lucrati mi se pare un studio profesionist care stie ceea ce face. Astfel stii de acasa daca are rost sa te duci sa discuti mai multe detalii cu ei sau pur si simplu nu aveti un viitor impreuna.

Charm Studio ofera pe site-ul lor cam toate detalii care v-ar putea interesa. Puteti sa ii contactati foarte usor prin e-mail sau telefon avand aceste detali in pagina dedicata. Puteti sa aranjati o intalnire si poate chiar o sa va angajati. Plata este foarte buna si meseria este una care in ultimul timp a atras foarte multe domnisoare. Din cate am vazut pe site puteti sa castigati de la 500 de dolari pana la zeci de mii pe luna. Bineinteles, ca sa ajungeti sa faceti mii de dolari pe luna trebuie sa adunati o oarecare experienta, dar nici 500-1000 de dolari nu sunt de neglijat.

Flavy

2 Comments

  1. De ce nu? Este un domeniu profitabil, mai ales daca te implici in activitatea pe care o desfasori, acest lucru este stiut de cele care au ales sa lucreze in domeniu.

  2. Pentru ca este un domeniu destul de flexibil, eu cred ca videochatul te poate ajuta sa te intretii dar si sa ai timp de alte lucruri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.