1

De ce sa faci videochat

Multa lume este sceptica atunci cand aude cuvantul de videochat si isi imagineaza cu totul si cu totul altceva. Nu este nimic rau sau imoral in a face videochat, ba chiar este o meserie legitima si totul se face cu contract. Sunt foarte multe studiouri interesante care iti pun la dispozitie camere frumos amenajate dotate cu aer conditionat si alta aparatura de top. Spre exemplu, poti sa lucrezi de la un PC foarte bun cu camera HD sau de la un laptop iar internetul este unul excelent si de mare viteza. Camere sunt destul de spatioase si colorate iar in acel complex aveti tot ceea ce va trebui: baie curata, o bucatarie unde sa mancati alaturi de celelalte fete si mai mult de atat, in functie de studio.

De ce sa faci videochat

Unul dintre cele mai bune studiouri de videochat si locul unde ai vrea sa muncesti este FunkStudio.ro, din diverse motive. In primul rand, locatiile lor sunt in zone bune ale Bucurestiului, cum ar fi Piata Unirii sau Piata Victoriei. Se poate ajunge destul de usor cu transportul in comun si nu trebuie sa va fie frica de o zona rau famata. Motivele pentru care fetele decid sa isi aleaga o meserie in videochat sunt diverse, dar eu vreau sa vi le spun pe cele mai des intalnite.

videochat

1. Salariul foarte bun

Salariul de inceput pe care il primiti de la FunkStudio este de 1000 de dolari pe luna, ceea ce mi se pare foarte tare. Nu stiu cate joburi din Bucuresti iti ofera un astfel de salariu ca si angajat nou, fara prea multa experienta. Iar, daca sunt astfel de locuri de munca prin capitala, trebuie sa cunosti foarte multa lume cu influenta pentru a ajunge in acele pozitii, ceea ce e destul de greu pentru cineva care a venit la studii in capitala sau pentru cineva care nu cunoaste pe nimeni. In plus, salariul pe care il primiti de la FunkStudio vine odata la 2 saptamani, deci in decursul unei luni o sa primiti banii in 2 transe.

2. Multe bonusuri si avantaje

Un alt motiv pentru care jobul in domeniul videochatului este avantajos il reprezinta bonusurile. La FunkStudio aveti bonus de 100 de dolari pe care ii primiti in prima zi de munca. Dupa aceea, la fiecare prietena pe care o aduceti la studio sa se angajeze mai primiti alti 300 de dolari. Ei ii faceti un bine pentru ca o ajutati cu un loc de munca bine platit, iar dumneavoastra mai primiti alti 300 de dolari in cont. Pe parcurs vor exista mai multe bonusuri, mariri de salariu si alte cele, cunoscute doar de sefii de la studio.

3. Beneficii personale

Pe langa sedintele foto profesionale de care o sa aveti parte de la cei de la FunkStudio aveti sansa sa va exersati si sa va dezvoltati abilitatile de comunicare. Invatarea unei limbi straini si perfectionarea uneia este destul de facila, in special pentru limba engleza in care veti vorbi probabil marea majoritate a timpului acolo. Bineinteles, exista si alte avantaje pe care o sa le descoperiti odata cu jobul si in timp.

Flavy

One Comment

  1. Din punctul meu de vedere, cred ca este singurul job in care ai un program flexibil, in care poti ajunge sa castigi multi bani in functie de performante si in care te dezvolti ca persoana, invatand sa asculti si sa comunici cu oamenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.