0

De ce nu-ți îngrijești mașina?

De ce nu-ți îngrijești mașina?

Pentru că n-am timp și bani. Ăsta e primul răspuns care îți vine în minte, nu-i așa? Mai există varianta am bani dar n-am timp, merge și așa, e doar o mașină, o vând la anul viitor și scap de ea și multe alte scuze pe care le inventăm cu toții din diverse motive. Dacă ar fi să ajungem la rădăcina problemei nu cred că timpul sau banii sunt motivele pentru care mașinile sunt neglijate ci faptul că n-am înțeles încă ce pierdem și cum ne afectează această neglijență pe termen lung.

Mașina își pierde valoarea

O mașină scumpă, cum ar fi un Mercedes, trebuie protejată mai mult pentru că orice zgârietură costă enorm de mult la reparații. Orice mic accident la exterior sau la interior scade rapid valoarea mașinii. Nimeni nu-și dorește să cumpere sau să aibă un Mercedes cu portbagajul mirosind a vin, oțet sau murături. Primul lucru pe care trebuie să îl faci ca să-ți protejezi achiziția este cumpărarea unei tăvițe portbagaj Mercedes. Bineînțeles că mai sunt și alte accesorii utile însă tăvița tinde să fie neglijată deși este atât de utilă. O tăviță portbagaj Mercedes de la PTC Auto este un accesoriu mic dar important pentru mașina ta.

Prevenția te scapă de necaz

Mai bine previi decât să suporți consecințele. Asta ar trebui să ne lipim peste tot. Chiar dacă ai impresia că o tăviță portbagaj nu te ajută cine știe cât vei vedea mai bine consecințele atunci când te lovește nevoia. Nu crezi că ți se poate vărsa ceva în portbagajul de la Mercedes? Ei bine, dacă nu-l folosești sigur nu vei avea necazuri însă dacă îl utilizezi s-ar putea să verși ceva. Și atunci vei simți nevoia de o tăviță portbagaj Mercedes.

Și praful e un chin

Curățenia și organizarea portbagajului trebuie făcută chiar dacă nu ai în plan să cari murături, pește sau cine știe ce alte lucruri mirositoare și zemoase în Mercedes. Praful tot se depune, micile particule de noroi tot își fac loc și petele tot apar. Iar portbagajul e un loc închis care se curăță greu. O tăviță portbagaj Mercedes originală, special creată pe conturul portbagajului, te ajută să faci repede curat și să elimini orice lichid, solid sau praf care s-a depus. Tăvița este din plastic flexibil, se poate scoate și spăla foarte ușor și curățenia e gata. Marginile înalte nu lasă mizeria și lichidele să se împrăștie. Totul se poate rezolva în cel mai scurt timp posibil, tăvița fiind impermeabilă, rezistentă la temperaturi scăzute și ridicate, la substanțe corozive sau uleioase.

Cu o investiție mai mică o protejăm pe cea mare. Nu-ți cere nimeni să stai cu ochii pe mașină și să cureți ca un maniac cea mai mică scamă de pe mochete sau niște praf de pe bord. Poți face însă mult mai mult cumpărând covorașe originale pentru Mercedes, tăvițe pentru portbagaj, huse rezistente și frumoase și multe altele care fac interiorul să arate plăcut. Pentru că nu avem suficienți bani pe care să ne permitem să-i pierdem, investițiile noastre trebuie alese cu grijă și protejate!

 

blgt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.