0

De ce sa aleg garduri beton?

La fel ca multi altii inaintea mea mi-am spus ca gardul este ultima mea grija in momentul in care am hotarat sa incep lucrarile la casa. M-am convins pe propria piele ca nu este chiar asa. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa pui pe lista si costurile pentru gard inca din momentul in care faci devizul lucrarilor. Deoarece am aflat ca in topul preferintelor se afla gardul din lemn si cel din beton, am hotarat sa caut avantajele gardului de beton. Iata ce am aflat.

De ce sa aleg un gard de beton?

Persoanele care isi doresc sa isi imprejmuiasca casa in cel mai elegant mod, sa aiba parte de un gard durabil, estetic si usor de intretinut ar trebui sa aleaga gardul de beton. Am inteles faptul ca gardurile de beton sunt apreciate de toti cei care pun mai presus de toate durabilitatea si rezistenta. Principalul avantaj al gardului de beton este ca nu rugineste. Rugina nu are absolut niciun efect asupra gardului de beton, insectele sau ciupercile nu il pot ataca cum este cazul gardurilor de lemn.

Un gard de beton este versatil, robust si flexibil si se poate personaliza. Tu alegi modelul pe care ti-l doresti si il personalizezi in functie de preferinte: mai mic sau mai mare, in nuanta naturala, « viu » colorat…tu alegi. Gardul de beton vine in modele variate. Betonul poate sa ia absolut orice forma. De aceea, si un gard de beton poate avea modele variate, in functie de necesitatile si preferintele proprietarului.

garduri beton

Garduri Beton – Petrifalean.ro

Gardul de beton se poate vopsi in functie de preferinte, este elegant si estetic, nu necesita prea mare intretinere, se poate monta deosebit de usor si pretul acestuia este accesibil. Daca si tu iti doresti un gard solid care sa te fereasca de privirile indiscrete ale vecinilor atunci alege gardul de beton. Gardul de beton este cel care ne protejeaza locuintele de zgomot si vant si care delimiteaza un teren. Pot oferi un design deosebit unei curti sau locuinte, rezista la modificarile de temperatura si permite imbinarea ferma si usoara.

Poti opta pentru un gard care sa imite lemnul, piatra naturala sau caramida, in functie de ambientul in care este situata locuinta ta. Spre deosebire de gardurile din lem care au o garantie de maxim 10 ani, gardurile de beton au o durata de viata de pana la 50 de ani. Pretul unui gard de beton este mult mai mic decat in cazul unuia din lemn, ceea ce ii confera un alt avantaj, este mai fiabil.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *