0

Cum am comandat mancare la gratar

Chiar daca vara nu s-a instalat foarte bine pe la noi, vremea buna nu a ezitat sa apara. Au fost zile foarte frumoase in care soarele ne-a asaltat si nu puteam sa irosim aceste zile fara sa facem un mic gratar. Asa ne-am vorbit noi intre noi, cativa prieteni, si am zis sa ne intalnim la cineva acasa care stiam ca are gratar in spatele blocului. S-a dus si a verificat in dimineata respectiva daca gratar este inca acolo. Toate bune si frumoase, hai sa mergem si la cumparaturi.

Cum am comandat mancare la gratar

Ne-am cumparat cativa saci de carbune, solutie pentru a aprinde focul mai repede, o gramada de carne de la carnati pana la mici si pulpe de pui pana la carne de porc. Mergem mai departe la raionul prefer al barbatului, berea. Multa, multa bere ca doar e soare afara si nu trebuie sa ne dezhidratam. Am luat si cateva sticle de apa si suc, ceva de rontait si eram gata de gratar, un gratar asteptat de ceva de timp. Am ajuns la locul faptei, am pus un pahar de bere si am vrut sa mergem sa inspectam si noi gratar.

Cea mai mare surpriza, gratarul nu mai era. Din pacate pentru noi eram intr-un campus studentesc si aparent cineva a furat grataul acela doar pentru el. Ce ne facem noi acum? Am cumparat carnea, carbunii si toate cele pentru gratar si nu avem gratar? Nu mai aveam pe nimein care sa aiba un gratar iar sa cumparam unul nu avea rost pentru ca nu avea cine sa il tina. Dupa aceea cineva a venit cu ideea de a ne comanda niste mancare online, ca pana la urma doar nu o sa murim de foame sau nu o sa mancam carnea cruda pentru ca nu mai avem gratar. Asa ca urmatorul pas a fost sa punem toata carnea in congelator si sa intram pe FoodPanda. Am comandat niste burgeri ca sa ne simtim un pic ca la gratar si am zis ca atunci cand o sa gasim gratarul furat o sa gatim si carnea cumparata.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.