0

Cris Smile- servicii profesionale garantate

In ultimii ani de zile am observat ca se pune foarte mult accentul pe imagine, pe ceea ce afisam noi ca si persoane pentru a oferi respect atat pentru noi cat si pentru persoanele cu care noi intram in contact.

Insa nu numai pe aspectul fizic ca si imagine se pune accent ci si pe sanatatea noastra, si cand spune sanatate mai voi referi aici la sanatatea orala, la stomatologie care in ultima perioada este din ce in ce mai cautata.

Nu am mai auzit atat de des cuvantul frica atunci cand vine vorba de medicul stomatolog ceea ce inseamna un pas important in fata vis a vis de medicina dentara.

Acest fapt este unul foarte incurajator, deoarece nu numai ca vom avea grija de noi, de sanatatea noastra insa vom avea parte de o frumusete exterioare indelung de mult timp, simtindu-ne extraordinar de bine si pozitiv in viata.

Eu am descoperit de ceva timp o echipa de oameni extraordinari care pun pe primul loc relatia doctor-pacient, dezvoltand in felul acesta nu numai incredere insa si o relatie de lunga durata avand grija in acelasi timp si de dantura pacientilor.

Va recomand macar un detartaj profesional la clinica Cris Smile pentru a putea face cunostinta cu cei mai frumosi oameni pe care i-am intalnit in viata mea. Cand spun frumosi nu ma refer numai la aspectul lor fizic ci la cel sufletesc, niste oameni minunati care isi iubesc meseria pe care si-au ales-o, o practica cu mult entuziasm fata de profesia lor dar si fata de pacientii care de-a lungul timpului devin mai mult decat pacienti, devin  familie.

Eu am ajuns la clinica cu nepotica mea pentru un simplu consult.

Era prima zi cand mergea la medicul stomatolog, si deoarece cand a fost bebelusa a iubit extraordinar suzeta de care nu se putea desparti, dintisorii ei nu erau perfect drepti.

Noi consideram ca va avea nevoie de un aparat dentar si vruiam sa ne dedicam acestei probleme inca din timp pentru a o putea solutiona intr-un mod frumos si usor.

Mi-am facut o parere buna inca din momentul in care am pasit in interiorul clinicii, unde am fost intampinate de oameni calzi si plini de profesionalism.

Consulatatia s-a desfasurat intr-un mod inedit, cu multe zambete, astfel incat, cand am plecat Isabela mi-a spus ca va reveni ori de cate ori va fi necesar fara sa aiba nici cea mai mica temere.

blgt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.