0

Clean Bandit ne propune un titlu fresh, Stronger

La un an de la lansarea hitului Rather Be, Clean Bandit continua promovarea albumului intitulat News Eyes, reeditat in luna Noiembrie a anului trecut. Trupa a ales drept single nou Stronger care scoate in evidenta de aceasta data vocea lui Alexander, membrul trupei Years&Years.

Clean Bandit ne propune un titlu fresh, Stronger

Amintiti-va. In urma cu un an, cu totii faceam cunostinta cu trupa Clean Bandit. Infiintata la Cambridge in anul 2009, acest cvartet de artisti emeriti si-au facut loc in topurile internationale cu hitul Rather Be, un imn electro asezonat cu acorduri de vioara si de note pop extrem de eficiente. Inregistrata alaturi de Jess Glyne, piesa a devenit cea mai pre-comandata din intreaga istorie iTunes din Regatul Unit. Drept urmare, era absolut imposibil sa nu devina un hit.

Insa, in ciuda acestui succes, albumul nu a reusit sa se impuna in topuri. De aceea, cei de la Clean Bandit au venit cu ideea reeditarii albumului toamna trecuta sub forma unei editii speciale, plina de colaborari inedite din care amintim melodia Show me Love.

clean bandit stronger

Pe albumul reeditat, fanii trupei pot descoperi Stronger. Aceasta piesa lejera si dansanta pune, de aceasta data in lumina o voce masculina, insa nu o voce oricare ci cea a lui Olly Alexander, membrul trupei Years&Years.

Daca nu stii prea multe lucruri despre aceasta trupa iti spunem noi acum. Jack Patterson, Grace Chatto si Milan Neil Amin-Smith s-au intalnit in anii facultatii, pe vremea in care cu totii erau studenti in cadrul Jesus College, Cambridge. In acea perioada, Chatto era liderul unui cvartet din care facea parte si Amin Smith. Una din prietenele celor doi le-a scris versurile pentru o prima piesa, astfel aparand ideea infiintarii trupei Clean Bandit.

Pe data de 29 Martie 2013, trupa a lansat melodia Mozart’s House, melodie ce i-a propulsat in primele pozitii ale topurilor, acestia devenind din ce in ce mai cunoscuti.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.