0

Cele mai bune filme in 2017

Anul 2017 a fost si este unul plin de aparitii noi in sfera cinematografica. Cinefilii sunt cei mai fericiti, au ocazia de a profita din plin de anul 2017, an ce vine cu numeroase surprize din partea celor mai cunoscute case e productie. Care sunt cele mai bune filme in 2017?

Cele mai bune filme in 2017

Dunkirk – Dupa ce l-a pierdut pe Matthew McConaughey intre timp si spatiu in Interstellar, realizatorul Cristopher Nolan vine in 2017 cu filmul cu numarul 10, Dunkirk.  Pentru acest film a reunit un casting masculin impresionant, Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, James d’Arcy. Acestia vor avea drept misiune evacuarea soldatilor englezi din orasul Dunkirk, la inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

cele mai bune filme 2017
Blade Runner 2049 -Un film realizat de Denis Villeneuve cu Ryan Gosling si Harrison Ford in rolurile principale. Premiera filmului va avea loc in octombrie 2017 si este bazat pe romanul lui Philip K. Dick, Viseaza androizii oi electrice?

La La Land – Convocand fantomele lui Fred Astaire si Audrey Hepburn sau Gene Kelly si Leslie Caron, Ryan Gosling si Emma Stone se vor iubi pe ritmuri de muzica si de dans. Premiera filmului a avut loc la inceputul anului, in ianuarie.

Los City of Z – Filmele de aventura, in care personajele ratacesc pe pamanturi necunoscute sunt destul de rare in zilele noastre. Adaptarea unui roman al lui David Grann, noul film al lui James Gray a fost lansat in luna martie a acestui an.

Song to Song – Situata in Texas, intriga acestui film urmareste viata amoroasa a mai multor personaje. Lansat in februarie, filmul ne introduce in scena muzicala din Austin, Texas, supranumita capitala muzicii live.

The Dark Tower este adaptarea unui ciclu de sapte romane apartinand lui Stephen King si urmeaza sa fie lansat in aceasta vara. Roland Deschain este in cautarea unui magician misterios care sa ii spuna cum ar putea ajunge la Turnul Negru, punctual de reuniune al tuturor natiunilor.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.