0

Capsule cafea – optiuni si gusturi

Espressorul cu capsule a devenit un trend in randul pasionatilor de cafea. Tendinta folosirii capsulelor de cafea la birou si in mediul casnic este mai mult decat evidenta. Se observa o crestere accentuata a consumului de cafea sub forma de capsule si se anticipeaza ascensiunea acestui trend in urmatoarea perioada. Motivul principal? Usurinta cu care se pot folosi aceste capsule de cafea. O alternativa rapida, practica si eficienta de a servi cafeaua preferata. Haideti sa aflam mai multe lucruri despre aceste faimoase capsule de cafea.

Capsule de cafea – optiuni si gusturi

Cafeaua macinata este asezata in capsule de aluminiu, acoperite mai apoi cu o folie alimentara. Aceasta folie este perforata in momentul folosirii capsulei de cafea. Aromele sunt intense si echilibrate totodata. Capsulele sunt astfel concepute incat sa simplifice prepararea cafelei, implicit curatarea aparatului de cafea. Este suficient sa inserezi o capsula in aparat pentru a obtine un espresso savuros si intens.

Capsulele de cafea sunt disponibile in mai multe arome si savori, permitandu-le utilizatorilor sa beneficieze de prospetimea unei bauturi delicioase.

capsule cafea

Capsule Cafea – Kafferoma

Capsulele de cafea ofera o multime de avantaje. Au fost concepute pentru a le permite amatorilor de espresso sa profite de aroma unei cafele proaspete. Capsulele isi pastreaza aroma pana in momentul extragerii datorita ambalajului din aluminiu dublat de folia alimentara care protejeaza cafeaua macinata.

Aroma cafelei este pastrata in interior pentru a se obtine o cafea savuroasa si intensa. Utilizarea capsulei este deosebit de practica, capsula se poate scoate din aparat fara ca acesta sa se murdareasca. Zatul de cafea este pastrat in interiorul capsulei. Consumatorul poate savura o multime de arome fara sa fie nevoit sa curete aparatul de cafea. Este de ajuns sa insereze o alta capsula de cafea pentru a putea degusta o alta ceasca de cafea savuroasa.

Pe piata exista o mare varietate de capsule de cafea, scopul lor principal fiind acela de a ne permite sa savuram o cafea instanta delicioasa si de a ne bucura totodata de prospetimea unei cafele proaspat prajite. Ne vom bucura de cafeaua preferata zi de zi fara sa pierdem prea mult timp cu prepararea acesteia. Capsulele de cafea sunt mai economice, dar si mult mai avantajoase in ceea ce priveste prospetimea si timpul de preparare.

Fie ca iti doresti sa savurezi un espresso de la Lavazza Blu sau un cappuccino cremos de la Dolce Gusto, vei gasi cea mai diversificata gama de capsule compatibile doar pe Kafferoma. Locul ideal unde iti poti alege aroma favorita.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.