0

Ai pregatit camera copilului?

Probabil al doilea cel mai frumos lucru dupa nasterea in sine este faptul ca aveti ocazie sa ii faceti si sa ii decorati camera copilului dupa bunul dumneavoastra plac. Ar trebui deja sa stiti daca o sa aveti o fetita sau un baietel, asta daca nu vreti sa fie o surpriza, deci deciziile sunt mult mai usor de luat: culoarea camerei, hainutele, jucariile si multe altele. Daca este o fetita, puteti sa va orientati catre diverse nuante de roz sau rosu. Daca este baiat, cred ca prefera albastrul. Sincer sa fiu, albastru cred ca merge si pentru fete si pentru baieti, deci daca ati decis ca sexul copilului sa fie surpriza, mergeti pe albastru.

Ai pregatit camera copilului?

Banuiesc ca deja aveti un pat pentru copil, sifonier si alte tipuri de mobilier care ar mai fii nevoie. Cred ca la orice firma de facut mobila pe comanda exista obiecte de mobilier pentru copii, adica mai colorate, poate chiar cu diverse printese sau eroi. O idee foarte tare pe care multi parinti o au este ca tavanul sa fie pictat altfel decat restul peretilor. Spre exemplu, un prieten de-al meu a pictat pe tavan diverse stele si constelatii iar cand inchizi lumina acestea stralucesc, facand totul foarte frumos.

camera copilului

Un alt lucru la care ar trebui sa va uitati sunt draperii copii. Cred ca fetite ar prefera niste draperii cu diverse printese iar pentru baieti ar fii bune unele cu masini sau diverse super eroi. Bineinteles, sunt mult prea mici ca sa isi dea seama cine sunt personajele sau obiectele de pe draperii, dar crescand se vor uita pe poze si vor aprecia ca au avut de mici draperii foarte frumoase. Acestea sunt doar cateva sugestii care mi-au venit in minte, dar cu siguranta daca o sa cautati pe internet diverse poze sau daca intrebati alte cupluri care deja au copii o sa primiti si mai multe idei interesante.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.