0

Blugento – platfroma ecommerce pentru magazinul tau online

Vrei sa iti deschizi un magazin online? Ai deja un magazin online si ti-ai dori sa schimbi platforma? Sau pur si simplu vrei sa te documentezi mai bine despre ce presupune o astfel de platforma pentru a o alege pe cea mai potrivita? In cazul acesta, ai ajuns in locul potrivit deoarece urmeaza sa vorbi, in acest articol despre acest subiect. Una din cele mai simple si mai la indemana solutii este sa folosesti un serviciu de ecommerce managed, cu alte cuvinte, o platforma online administrata de altii, in general in cloud. Insa, chiar daca nu este o idee rea, aceasta solutie vine cu numeroase limitari – design, posibilitate de personalizare, functionalitatea platformei…

Blugento – platfroma ecommerce pentru magazinul tau online

Iti recomandam sa incerci varianta self hosted. Adica, cumperi un domeniu, un pachet de gazduire serios (VPS de preferat) dupa care instalezi si configurezi o platforma de ecommerce si iti administrezi singur afacerea online. Poate nu ti se pare complicat insa majoritatea persoanelor cu idei bune sau cele care isi doresc sa isi deschida un magazin online nu au cunostintele necesare. Ce poti face in acest caz? Solutia este cat se poate de simpla, apelezi la o firma care sa se ocupe de acestea in locul tau, de tot ce inseamna gazduire web, instalarea unei platforme ecommerce si configurarea acesteia. De exemplu, platforma Blugento, creata de trei clujeni,  este dezvoltata pentru magazinele de la noi din tara.

De ce ai alege si tu Blugento? Deoarece vine cu o multime de solutii fara limitari. Blugento reprezinta o solutie performanta si completa, avand la baza platforma Magento. In plus, acopera toate necesitatile unui magazin online din Romania. Actualmente, Blugento ofera trei pachete de servicii:

  • Pachetul Boutique – solutia perfecta pentru deschiderea unui magazin online de mai mici dimensiuni cu un numar mai mic de produse, totul la 59 euro/luna.
  • blugento

    Platforma ecommerce – Blugento

  • Pachetul Start – o solutie putin mai complexa ce se adreseaza celor care isi doresc infiintarea unui magazin online cu mai multe categorii de produse, totul la 99 euro/luna.
  • Pachetul Grow – recomandat celor cu o oferta mare de produse gen Emag, totul la 199 euro/luna.

Blugento reprezinta o solutie perfecta pentru toti cei care nu au experienta in hosting. Daca promovarea online a magazinului este facuta asa cum trebuie investitia este amortizata usor. Cu ajutorul Blugento nu mai ai nicio grija, te poti dedica exclusiv promovarii si cresterii afacerii tale online. Recomandam asadar platforma ecommerce Blugento.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.