0

Arrow

V-am povestit deja despre The Flash si despre Gotham, doua seriale foarte interesante pe care le urmaresc, aparute in 2014. Ambele sunt la primul sezon, ceea ce inseamna ca nu e prea tarziu sa ajungi la zi cu ele. Ambele au episoade de 40 de minute, dar cred ca in cateva zile poti sa ajungi cu episoadele la zi. Azi vreau sa va spun despre un serial putin mai vechi decat cele doua, Arrow. Spre deosebire de celelalte 2, Arrow are deja 3 sezoane si probabil o sa dureze ceva timp pana o sa puteti sa ajungeti la ultimul episod.

Despre serialul Arrow

Din punctul meu de vedere, serialele sunt destul de asemanatoare. Ambele au la baza ideea de “justitiar”, persoana care sa apere orasul de rele atunci cand politia, guvernul si alti oameni influenti sunt mana-n mana cu raufacatorii pentru a face cat mai multi bani. Daca in “The Flash” este vorba de Barry Allen care are puteri supraomenesti, iar in Gotham este vorba de politistul Gordon, in Arrow este vorba de Oliver Queen, supranumit si “Arrow”. De ce? Pentru ca el face legea in orasul sau doar cu un arc si niste sageti speciale.

Arrow

Ideea este destul de interesanta, mai ales ca acesta a fost tinut prizonier pe o insula timp de 5 ani in care si-a dezvoltat anumite abilitati, transformandu-se dintr-un baiat de bani gata intr-un tanar responsabil si foarte matur. Un alt lucru care ne spune ca seamana foarte mult cu serialul “The Flash” este faptul ca au si episoade in care apar unul in serialul celuilalt. Spre exemplu, Barry Allen a aparut deja de 2 sau 3 ori in “Arrow”, iar Oliver Queen a aparut de 2 ori in “The Flash” daca imi aduc bine aminte. Ambele seriale sunt foarte interesante si sunt printre preferatele mele. Daca va place Arrow sigur o sa va placa si The Flash, si vice-versa.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.