0

Cand sa apelati la o firma de deratizare

Căpușele sunt daunători pe care în mod sigur nu vi le doriți în casă. Acestea sunt niște insecte de dimensiuni reduse, corpul căpușei adulte fiind mai mic decât o sămânță de floarea- soarelui, însă efectele nocive posibile pe care le poate avea mușcătura de căpușă asupra oamenilor face din acestea un dăunător de evitat cu orice preț. Cu toate că mușcătura căpușelor este indoloră, nu este simțită de gazdă, acești acarieni paraziți hematofagi sunt deseori purtători de boli precum Boala Lyme, encefalita de căpușe, febra recurentă sau febra hemoragică Crimeea- Congo.

Cand sa apelati la o firma de deratizare

Aceste capuse ajung de obicei în casă prin intermediul animalelor de companie sau chiar a diferitelor obiecte de campare și chiar a îmbrăcămintei. Dacă nu se poate evita ajungerea acestor insecte în casă prin controlul minuțios al obiectelor mai sus menționate și prin deparazitarea externă a animalelor de companie este necesar să apelați la serviciile unei firme de dezinsecție și deratizare Timisoara pentru a le eradica din casă. Exterminarea căpușelor vii nu este suficientă, fiind necesară și intervenția asupra insectelor apărute după prima intervenție, care s-au format din larvele depuse înainte de exterminarea căpușelor.

deratizare

În acest sens puteți apela la compania DDD, cea mai bună companie de dezinsecție și deratizare din acest domeniu. Specialiștii companiei DDD aplică diferite metode dedezinsecție și deratizare în funcție de tipul dăunătorilor, asigurându-se un efect de durată a dezinsecției sau deratizării efectuate.

Compania de dezinsecție – deratizare DDD vă oferă o gamă largă de servicii, pe care le puteți consulta pe site-ul http://0219662.ro/ , dar și consultanță gratuită în timp real atât prin intermediul ferestrei de chat pe care o regăsiți pe site-ul acestora, cât și prin telefon dacă apelați numărul 0219662.

Echipa DDD are ca și scop combaterea dăunătorilor de toate felurile care vă pot afecta liniștea căminului prin metode eficiente și de durată. Pentru o casă liberă de orice fel de dăunători apelați cu încredere la echipa DDD.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.