0

Noul smartphone de la Allview – V2 Viper i

Nu avem foarte multe companii mari romanesti producatoare de smartphone-uri, tablete sau alte gadget-uri, iar cele pe care le avem trebuie sa le si pretuim si sa le promovam, pentru ca avem de castigat toti, mai mult sau mai putin. Allview este una din firmele romanesti care produc astfel de device-uri, precum smartphone-uri sau tablete, si trebuie sa fim sincere, sunt produse de calitate cu preturi foarte bune. In curand vor lansa un nou smartphone pe piata despre care o sa va spun pe scurt in randurile de mai jos. Cred ca v-ati dat deja seama ca este vorba despre V2 Viper i, un model cu un raport calitate-pret excelent. Hai sa vedem ce are “sub capota”.

Noul smartphone de la Allview – V2 Viper i

Trebuie sa va spun ca nu este un telefon cu specificatii tehnice de top, chiar sunt sub medie, dar pentru persoanele care nu au avut pana acum un smartphone si vor sa experimenteze il consider telefonul perfect, in special pentru ca are un pret de doar 500 de lei. In acesti bani primiti un telefon subtire, de doar 8.9 mm grosime, usor, de 150 de grame in greutate si cu un ecran superb, de 5 inch, care foloseste tehnologia IPS, ceea ce inseamna ca imaginile sunt mai frumoase si culorile mai vii decat la alte telefoane care nu se folosesc de aceasta tehnologie.

AllView Viper V2 i

Are un procesor quad-core de 1.3 GHz, un 1 GB memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare dar cu posibilitatea de a mai adauga pana la 128 GB prin card micro SD, o baterie de 2.000 mAh, camera frontala de 2 MP si camera principala de 5 MP cu autofocus si flash LED. Dupa cum vedeti, specificatiile tehnice nu sunt deloc grozave, dar sunt destul de bune pentru cineva care nu este pasionat de tehnologie si nu vrea sa plateasca foarte mult pe un smartphone. Pretul de 500 de lei este mai mult decat meritat din punctul meu de vedere.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.