1

Cum alegi fotograful pentru nunta

Nunta este unul dintre cele mai important evenimente din viata unei persoane si este probabil intrecut, in clasamentul emotiilor, de nasterei unui copil si de multele bucurii pe care le aduce acesta. Dar, pana acum, trebuie sa va ocupati de nunta, unde totul trebuie sa fie perfect. De la tinutele voastre pana la tort si de la fotograf si pana la aranjamentul de pe masa. Fiind un eveniment atat de important si avand in vedere ca totul trebuie sa iasa impecabil, organizarea va fi partea care o sa va dea probabil mari batai de cap.

Despre fotograful pentru nunta

Sunt mai multe criterii pe care trebuie sa le luati in considerare pentru fiecare alegere. Spre exemplu, tortul. Trebuie sa fie doar din ciocolata? Adaugati martipan, frisca sau alte lucruri? Figurinele de pe tort, etajele, forma si multe cele. Lista poate continua. Totusi, nunta este un lucru la care fetele viseaza inca de mici, deci probabil aveti deja ceva idei care sa va ajute si sa grabeasca procesul de organizare. Pentru asta scriu si eu acest articol. Vreau sa va ajut sa alegeti mai usor un fotograf pentru nunta voastra. Fiind una dintre cele mai importante persoane de acolo(cel putin dintre angajati) pentru ca are rolul de a imortaliza cele mai frumoase momente si practic creeaza amintiri. De asemenea, tind sa cred ca o sa aveti nevoie de mai mult de un fotograf. Poate si cineva care sa se ocupe cu filmatul. Dar, hai sa vedem care sunt criteriile mele de a alege un fotograf.

1. Experienta

Principalul lucru pe care il urmaresc este experienta. In cazul fotografilor experienta se castiga prin participarea la cat mai multe evenimente, prin editarea frumoasa a pozelor si prin toate celelalte mici lucruri pe care nu ne dam seama ca le fac ei pentru a-si castiga painea. Totusi, experienta imi arata mie cat de buni sunt, daca sunt cautati si daca merita sa ii angajez. Fiind un eveniment important cum e o nunta aveti nevoie de cineva cu experienta care sa faca niste poze extrem de frumoase pe care sa le impartiti cu invitatii dar si la care sa va uitati impreuna cu familia peste ani si ani.

fotograf nunta

2. Recomandarile altor persoane

Principalul mijloc de promovare ramane gura lumii. Cand afli de la prieteni sau apropiati de un serviciu sau un magazin nou si parerile lor sunt pozitive cu siguranta vrei si tu sa incerci acel lucru. Asa e si cu fotografii pentru nunta. Daca toata lumea iti recomanda un tip, cu siguranta il vei suna si macar te vei intalni cu el. Sansele sunt ca sa il si angajezi pentru ca in general parerile prietenilor conteaza pentru noi si in general avem aceleasi gusturi. De asemenea, daca un nume apare pe lista mai multor persoane, cu siguranta este un fotograf bun si va avea cele mai mari sanse de angajare.

3. Pretul

Nunta ramane nunta, iar un astfel de eveniment este destul de costisitor, deci daca se poate sa ramai si in buget sau chiar sa economisesti ceva de ce sa nu o faci? Pretul este foarte important. Daca esti in cautare de fotografi de nunta iti recomand sa cauti aici fotograf nunta bucuresti si sunt sigur ca o sa ramai incantat de oferta lor.

Flavy

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.