0

Dezvolta-ti afacerea cu E-advertising

Pe scurt, SEO – Search Engine Optimization- este un proces prin care se perfectioneaza vizibilitatea unei pagini web, adoptandu-se diferite strategii, astfel incat un site web sa ajunga in lista de cautari a motorului de cautare. In prezent, publicitatea unei firme sau a unei companii nu se mai face dupa metode traditionale – desi foarte multi antreprenori nu au renuntat la astfel de metode de promovare. Avand in vedere ca aproape orice afacere isi desfasoara activitatea si in mediul online, nu se intelege de ce multe astfel de companii nu apeleaza la servicii de optimizare SEO.

Fiind un domeniu destul de nou pe piata mondiala si mai ales pe piata din Romania, foarte multi afaceristi nu stiu ce este SEO si de aceea au un sentiment de neincredere atunci cand vine vorba de adoptarea unei astfel de forme de promovare in mediul online. Insa, SEO este o metoda extrem de simpla si eficienta care poate fi folosita de toti cei care isi doresc sa se promoveze si sa obtina un loc cat mai bun in motorul de cautare Google, SEO fiind o modalitate care garanteaza cresterea unei afaceri. In acest sens, SEO devine o masura adoptata de catre companii sau firme care conduc o afacere, astfel incat pagina web care descrie respectiva afacere sa apara pe primele locuri ale Google.

Ghid optimizare SEO

Pentru ca majoritatea cautarilor de informatii se realizeaza pe Google dupa un anumit cuvant cheie, de aceea este foarte important ca afacerea ta sa fie pe primele locuri. Astfel, un trafic mai mare pe site inseamna mai multe venituri, dar si clienti multumiti de ceea ce au aflat in urma cautarii.

promovare

De asemenea, beneficiile SEO, desi inca necunoscute pe piata romaneasca, sunt uimitoare si promit cresterea cifrei de afacere a companiilor si a firmelor care activeaza si in mediul online. De exemplu, SEO creste traficul pe site-ul web al firmei concomitent cu o crestere a cifrei de afacere, ceea ce conduce la o credibilitate mai mare pentru clienti.

Procesele care stau la baza optimizarii SEO

Pentru necunoscatori, optimizarea SEO are la baza doua procese simple:

1. Procesul In-Site sau intern, este cel care se bazeaza pe o imbunatatire a structurii site-ului si care ajuta la o indexare cat mai eficienta, oferind un rang paginii web;

2. Procesul Off-Page sau extern – este un proces care se refera la totalitatea lucrarilor ce au fost realizate astfel incat rezultatele sa creasca.

Du-ti afacerea pe locul 1 in motoarele de cautare cu E-advertising

In acest sens, firma E-advertising este ideala pentru servicii de optimizare SEO Romania, oferind servicii de Internet Marketing care ajuta firmele mici- si nu numai- sa se dezvolte si sa ajunga in primele topuri ale cautarii Google. La peste patru ani de experienta in domeniul SEO, echipa E-advertising este experta in stabilirea strategiilor de optimizare SEO si reuseste sa iti promoveze afacerea prin serviciile de marketing online: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API si SEO Content Writing.

Avand in vedere ca ne aflam in fata unei cresteri uimitoare a concurentei afacerilor in mediul online, cautarile online pe Google au devenit din ce in ce mai dificile, iar din aceasta cauza este nevoie sa adopti o strategie SEO pentru ca clientii tai sa iti gaseasca domeniul mai rapid si mai usor.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.