0

Accesoriul perfect pentru orice ocazie

In articolul de azi voi vorbi despre un accesoriu care este perfect de purtat pentru orice ocazie, indiferent de momentul zilei, el putand fii adaptat usor la orice tinuta.

 

Accesoriul acesta poate fi purtat nu numai de sexul frumos ci si de sexul tare, in cazul acesta barbatii nemaifiind lasati pe ultimul loc, iar in cazul in care nu ati ghicit inca despre ce accesoriu este vorba desi ma indoiesc, o sa va spun ca putem purta in orice moment al zilei si la orice ocazie un ceas de mana , atat noi cat si barbatii nostri.

 

In tinuta unei femei se poate regasi cu usurinta o astfel de bijuterie ce poate fi foarte usor asortata atat la o rochie de seara, sau il putem asorta usor si intr-o tinuta sport sau casual pe care o purtam ziua.

 

Intr-adevar ca vom gasi mai multe magazine ce comercializeaza mai mult ceasuri dama decat de barbati, nu mai este nevoie sa mentionez si motivul deoarece stim cu totii ca femeile fac o pasiune din cumparaturi, in special bijuterii sau accesorii precum cele mai sus mentionate, sau genti, pantofi si lista poate continua.

 

Insa din punct de vedere al tinutei un ceas se poate asorta perfect in orice moment al zilei depinde insa foarte mult de modelul ales.

 

Pentru femei, spre exemplu Guess Romania are o gama variata, putem gasi foarte multe ceasuri elegante si finute care se pot purta seara la ocazii, adaptate la rochite elegante, putem gasi si ceasuri mai sport sau mai voluminoase pe care le putem introduce in tinutele casual sau sport.

 

Sexul masculin poate accesoriza spre exemplu un ceas cu o curea de piele neagra, sau si cu o curea metalica la un costum purtat la fel la un eveniment, sau poate opta pentru un caes de mana sport pe care il poate purta zilnic asortat cu tinutele sale.

Indiferent de momentul zile, acest accesoriu se poate adapta foarte usor si in plus este si foarte util, deoarece ne indica timpul ce este foarte pretios.

 

blgt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.