0

5 exercitii pe care le poti face si acasa

Daca iti gasesti mereu scuze atunci cand vine vorba despre a te apuca de sport de genul- nu am adidasii potriviti, nu am bani pentru abonament, nu am echipamentul potrivit… trebuie sa stii ca de acum inainte nu mai ai nicio scuza, deoarece exista si unele exercitii perfecte pentru a te mentine in forma, care se pot face si acasa. Aceste exercitii pe care ti le propunem aici iti vor solicita intreg corpul, deci intregi muschii vor fi lucrati in profunzime si foarte armonios.

5 exercitii pe care le poti face si acasa

Genuflexiunile, cele mai bune pentru fese perfecte, pentru coapse tonifiate si pentru un abdomen perfect. Genuflexiunile sunt cele mai naturale exercitii pentru musculatura ce exista. Un exercitiu pefect pentru fese de vis, pentru a solicita coapsele dar si abdomenul in profunzime.

Fandarile, exercitiile care imbina de minune intarirea musculara cu celebrul cardio. Fandarile sunt cele care completeaza perefct genuflexiunile. Vor lucra perfect partea de jos a corpului, dar si abdomenul. Dar iti vei stimula si inima cu ajutorul lot si vei transpira din abundenta. Sunt cele mai importante atunci cand vrei sa ai cel mai tonifiat corp.

exerctii acasa

Flotarile, exercitii vechi de cand lumea. Poti sa faci serii de cate 5-10 sau chiar 15, in fiecare dimineata la trezire. Vei vedea cum bratele vor fi din ce in ce mai lucrate si mai armonioase in acelasi timp.

Abdomenele, cea mai buna idee atunci cand vrei sa ai patratele. Poti incerca sa faci abdomene inversate sau faci abdomene cu un singur punct de sprijin. Dar cel mai eficient exercitiu este cu siguranta cel in care incerci sa atingi cu mainile varfurile membrelor inferioare. Burpees, cel mai eficient exercitiu atunci cand vine vorba despre slabire. Un exercitu care iti va solitia corpul in intregime, dar si inima. Te va face o persoana mai puternica si mai rezistenta la efort.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.