1

3 motive pentru care sa te duci la masaj

Toti avem zile bune si zile rele. Zile in care venim de la scoala sau de la munca dupa 8-10 ore in care am lucrat non stop ca niste roboti. Cel putin asa mi se intampla mie cand avem un proiect important de facut la facultate. Saptamani intregi in care lucram cate 8-9 ore pe zi si in care weekendul chiar e singura oaza de relaxare. Nu stiu cum as fi putut sa trec peste astfel de zile daca nu as fi introdus un nou lucru in viata mea, si anume masajul. In fiecare weekend ma duc la un salon pentru a ma relaxa si pentru a scoate din mine tot stresul acumulat la facultate.

De ce sa te duci la masaj – 3 motive

Prima oara cand m-am dus la masaj nu ma asteptam sa fie asa bine. Ma gandeam ca o sa ma duc acolo, sa stau o ora sau doua si o sa plec de acolo cum am venit. Ei bine, nu a fost asa. Chiar se simte mana unui profesionist iar toate acele uleiuri si mirosuri ajuta foarte mult. Dupa aceasta experienta am zis ca trebuie neaparat sa scriu un articol pe blog pentru a impartasi cu voi acest mic secret, cine stie poate o sa va duceti si voi de acum incolo la masaj, asa ca vreau sa va spun principalele 3 motive pentru care am ales sa merg la astfel de sedinte.

1. Relaxare totala

Nu stiu cum se face, dar din secunda in care intru in camera de masaj incep sa ma relaxez, usor, usor. Poate ca e de la toate acele mirosuri imbietoare sau poate e de la altceva. Odata urcat pe masa de masaj stiu ca ma las pe mana unui profesionist si ca nu se poate intampla nimic rau. Toate cele tehnici pe care le stiu ei si faptul ca au experienta te ajuta pe tine sa te destresezi imediat. Cunosc toate zonele corpului ca in palma si asta e un avantaj si pentru noi.

masaj

2. Ajuta la sanatate

Un alt motiv pentru care am ales sa merg frecvent la salonul de masaj este pentru ca eu am si ceva probleme cu coloana si am inteles ca aceste sedinta ma ajuta foarte mult cu durerea de spate pe care o am cateodata. De obicei cand stau mult in picioare sau ridic greutati incepe sa ma doara foarte tare spatele iar de cand fac masaj pot sa spun ca ma simt ceva mai bine. Problema mea oricum nu se poate rezolva doar prin cateva sedinte, dar atenueaza durerea si asta e bine.

3. Eliberarea stresului

Al 3-lea motiv pentru care am ales sa merg la masaj este ca uit de toate grijile si de stres atunci cand am ajuns acolo. Poate mana unui expert si faptul ca stie unde sa insiste ajuta sa uit de toate acestea si sa ma gandesc mai mult la solutie decat la problema. Sincer, chiar ma simt mult mai bine de cand am inceput sa merg la masaj saptamanal iar daca vrei sa mergi si tu, incearca acest salon dand click aici.

Flavy

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.